Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Početni udarac na derbiju pripao Emi

Utakmica Dinamo - Rijeka u kojoj su Modri upisali sjajnu 4:0 pobjedu ostat će zapamćena i kao humanitarna utakmica kojom se prikupljala financijska pomoć za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner. Ema boluje od cistične fibroze, a kako bi joj pomogli u borbi s teškom bolešću i kupovini skupog aparata koji bi olakšao Emi disanje, Dinamo se uključio u humanitarnu akciju te će svu zaradu od prodanih ulaznica donirati njezinoj obitelji.

Osim što su igrači Dinama i Rijeke prije utakmice na teren izašli u majicama humanitarne akcije, Ema je dobila dres Dinama s imenom i brojem 8 te je imala posebnu čast izvođenja početnog udarca. Alen Halilović, prvotimac Dinama i budući član Barcelone, te kapetan Dinama i hrvatski reprezentativac Josip Šimunić malenu su Emu odveli do centra terena gdje je nakon sučeva zvižduka izvela početni udarac. Uz veliki pljesak navijača i svih prisutnih Ema je tako doživjela trenutak kojeg će se sjećati cijeli život, a ono najbitnije vjerujemo da će se i ovom Dinamovom akcijom, i brojnim akcijama koje slijede uspjeti prikupiti potreban novčani iznos za malenu djevojčicu.

Ovim putem od srca zahvaljujemo svim navijačima koji su dolaskom na utakmicu i kupovinom ulaznice sudjelovali u humanitarnoj akciji!

Kopirano!