Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Album "Nema predaje": Povijest najdražeg kluba na jednom mjestu

Dinamo je svojoj ponudi za navijače dodao artikl koji će sigurno vrlo brzo postati dio kolekcije svakog pravog navijača: album za sličice "Nema predaje"! Album i samoljepive sličice se mogu kupiti na prodajnim mjestima iNovina.

Dinamovih više od 100 uspješnih godina na jednom mjestu. Tako bismo mogli opisati što čeka navijače u albumu "Nema predaje" koji se odnedavno može naći na prodajnim mjestima iNovina. Priča o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu kroz zanimljive tekstove, anegdote, citate najvećih igrača u povijesti Modrih te sličice momčadi i igrača koji su proslavili Dinamo.

Sigurni smo da će upravo zbog tekstova i cijele priče o Modrima album biti zanimljiv svim generacijama, no kao što smo vidjeli na druženju naših igrača i djece – upravo su oni najmlađi najsretniji s albumom. Tako su se na predstavljanju albuma dječaci David, Adriano i Marko družili s našim prvotimcima Jozom Šimunovićem, Jeremyjem Taravelom i Wilsonom. Maleni nogometaši i njihovi idoli zajedno su lijepili sličice, listali album i lijepo se zabavljali.

Album "Nema predaje" nije samo album za sličice nego stoljetna priča o Dinamu i artikl koji će svakom navijaču otkriti o najdražem klubu detalje koje možda nije znao.

Kopirano!