Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Andrijašević potpisao: Dinamo je veliki klub i korak naprijed u mojoj karijeri

Franko Andrijašević novi je igrač Dinama! 23-godišnji vezni igrač prošao je liječnički pregled i u petak potpisao petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom!

Ime i prezime: Franko Andrijašević

Datum rođenja: 22.6.1991.

Pozicija: Vezni

Bivši klubovi: HNK Hajduk, Dugopolje (posudba)

Kao što smo u srijedu najavili – Andrijašević je danas postao novi igrač Modrih: - Jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Prije nego se okrenem budućnosti, želim se zahvaliti Hajduku na svemu jer su me odgojili, ali ovo je ipak korak više u mojoj karijeri. Dinamo je veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra europska natjecanja, ambicije su velike i dolazak ovdje je za mene golemi sportski izazov – kaže novi igrač Dinama te ističe: - Svakako bih htio reći da mi je drago što će odšteta koju će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici u financijskom smislu.

Franko će u Dinamu itekako pojačati iako impresivnu konkurenciju u veznom redu: - Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih je došlo baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga i na meni je svaki trening davati sve od sebe, a onda će treneri odlučiti tko će dobiti priliku – zaključio je simpatični novi igrač Modrih.

Franko je i sam spomenuo trenere, a onaj glavni, Zoran Mamić, bio je jako zadovoljan obavljenim poslom: - Dugo već pratimo Franka i zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Kada se otvorila mogućnost nismo previše razmišljali i sretni smo što je Franko s nama u svlačionici. Radi se o tipu modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i sigurni smo da će donijeti dodatnu kvalitetu našoj igri.

Novi igrač Modrih se odmah priključio suigračima, a prve minute u dresu najtrofejnijeg hrvatskog kluba možda će upisati već ove nedjelje kada Dinamo gostuje u Pleternici. Bio bi mu to nezaboravni poklon za rođendan koji pada na isti dan.

Franko, dobrodošao u Dinamo!

Kopirano!