Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Antolić: Pokazali smo da se znamo "potući" za pobjedu

- Jako teška i tvrda utakmica; kao i uvijek na Kantridi, ali mislim da smo pokazali da znamo igrati i u takvim uvjetima. Naučili smo nešto iz prošlih utakmica ovdje i pokazali da se znamo i "potući" za pobjedu. Mislim da je bila zanimljiva utakmica i da su gledatelji mogli uživati, a naravno da smo presretni zbog pobjede. Prvenstvo? Naravno da nije ništa gotovo jer je tek četvrtfina iza nas, ali sigurno da smo na pravom putu – Domagoj Antolić.

- Bila je dosta otvorena utakmica s puno šansi; čak bih rekao nekarakteristično za utakmice na Kantridi. Oni su imali svoje prilike, mi svoje i mislim da je pobjeda na kraju zaslužena. Jako smo sretni, u odličnoj smo formi i puni samopouzdanja te u svaku utakmicu ulazimo po pobjedu – Arijan Ademi

- Pet golova u dvije utakmice? Sretan sam, presretan! Što reći? Teška utakmica, uvijek je protiv Rijeke tako, ali došlo je vrijeme da i mi ovdje dobijemo. U odličnoj smo formi, igramo stvarno sve bolje i svi skupa se veselimo idućim utakmicama. Četiri boda? Da, sada smo povećali i prednost na ljestvici, no Rijeka je toliko kvalitetna momčad da nam ne pada na pamet opustiti se – Hilal Soudani.

Kopirano!