Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Beqiraj: Vjerovao sam u priliku i sada sam je iskoristio

- Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zato što sam prvi puta ove sezone igrao utakmicu. Radio sam cijelo vrijeme na treninzima, ozbiljno trenirao i čekao svoju priliku za koju sam vjerovao da će doći i – sada sam je iskoristio. Što se tiče utakmice, mislim da smo bili bolja momčad, dobro smo ušli od samog početka, a onda nam nitko u ligi ne može parirati. Pobjeda je zaslužena, a sada se okrećemo Austriji – Fatos Beqiraj.

- Zasluženo smo došli do tri boda. Znali smo da smo bolji od njih i to se vidjelo od samog početka utakmice. Rano smo poveli, a iako su se oni vratili nismo pali, igrali smo dalje našu igru i pobjeda na više nego zaslužena. Što reći? Okrećemo se utorku i uzvratnoj utakmici protiv Austrije u kojoj znamo da nam neće biti lako, ali dat ćemo apsolutno sve što imamo i vidjeti hoće li to biti dosta. Junior Fernandes

- Mislim da je pobjeda potpuno zaslužena jer smo cijelu utakmicu bili bolja momčad. Teren je bio dosta težak za igranje, posebno kako je utakmica išla dalje, ali dominirali smo i mirno priveli utakmicu kraju. Ozljeda? Boli me, ali naravno da ću biti spreman za utorak. Nema tog igrača koji u utorak ne želi igrati – Ivo Pinto.

Kopirano!