Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Borna i Schifo: Sretni smo što smo došli u najbolji hrvatski klub

Svečano je u utorak bilo u press prostorima na Maksimiru gdje su javnosti i navijačima predstavljena dva pojačanja Modrih: Borna Barišić i Gordon Schildenfeld.

- Drago mi je da danas mogu predstaviti naša dva nova igrača – rekao je u uvodu trener Modrih Zoran Mamić pa nastavio: - Ovih desetak dana što je Borna s nama je pokazao da se radi o izuzetno dobrom igraču, profesionalcu i pravom radniku te karakternom dečku. S druge strane, Schifo nam se priključio neki dan i prvi utisci su jako dobri; uostalom, to nije iznenađenje jer smo itekako dobro znali o kakvom se igraču i dečku radi. Želim im puno sreće i zdravlja te da će svojim igrama pomoći kvalitetnim rezultatima kluba.

Želim im puno sreće i zdravlja te da će svojim igrama pomoći kvalitetnim rezultatima kluba -
rekao je trener Modrih o novim igračima u svlačionici.

Nakon trenerovog uvoda riječ su dobili novi igrači prvaka Hrvatske. Za početak – Borna: - Zahvalio bih se treneru na pohvalama i podršci. Znam kolika je čast i odgovornost igrati za naš najbolji klub, odradit ću sve profesionalno i dati sve od sebe. Uvjeti su fenomenalni, osjećam napredak iz treninga u trening i vjerujem da ću ovdje puno napredovati te sam jako sretan što sam dio ovakve lijepe priče – rekao je 22-godišnji lijevi bočni.

Osam godina stariji, 30-godišnji branič Dinama i naše reprezentacije sretan je što se vratio u redove Modrih: - Hvala šefu na povjerenju i prilici da se vratim u Dinamo. Imam iskustva, danas sam potpuno drugačiji igrač nego kada sam bio ovdje prvi put i vjerujem da mogu pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Imamo mladu i fantastičnu ekipu s par starijih igrača te možemo puno toga napraviti.

Upravo se od Gordona očekuje da preuzme lidersku ulogu u zadnjoj liniji: - Naravno da sam spreman biti lider jer mi to nije ništa novo. Sjećam se kada sam bio mladi igrač su meni trebali stariji i iskusniji koji su me vodili, a sada je na meni preuzeti tu ulogu – kaže stoper koji hvali nove suigrače: - U par treninga ovdje vidio sam takvih mladih igrača da sam siguran da će ovdje biti još puno "Modrića", "Mandžukića" i ostalih... Pjaca, Ćorić i ostali mladići su stvarno impresivni i vjerujem da ih čekaju velike karijere.

Na kraju je slijedilo svečano slikanje, a mi našim novim igračima želimo puno zdravlja i vjerujemo da će svojim igrama navijačima kluba donijeti puno sreće i radosti.

Kopirano!