Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Brozović i Čop na širem popisu za Brazil

Hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je preliminarni popis od 30 igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a na širem su popisu svoje mjesto zaradili prvotimci Dinama Marcelo Brozović i Duje Čop.

- Naravno da sam sretan jer me izbornik odlučio uvrstiti na preliminarni popis za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.  Mislim da je svakom igraču čast dobiti priliku braniti boje reprezentacije, a posebno kada se radi o najbitnijem reprezentativnom natjecanju. Trebamo i Duje i ja još puno raditi, ali naravno da ovako nešto kod nas stvara ogromno veselje - rekao je nakon objave popisa Brozović, a sličnog je razmišljanja i trenutno najbolji napadač prvenstva Duje Čop: - Mislim da je poziv u reprezentaciju uvijek potvrda kvalitetnih igara i utakmica i jako mi je drago što sam na popisu za Brazil. Naravno, to nije konačni popis i trebamo još pričekati listu od 23 igrača koji idu na put boriti se za Hrvatsku, ali vjerujem da ćemo Marcelo i ja izboriti mjesto u reprezentaciji. Ovo je svakako kruna odlične sezone koju sam imao i stvarno sam jako ponosan.

Izbornik Kovač konačnu će listu od 23 putnika objaviti nakon prijateljske utakmice protiv Malija u Osijeku 31. svibnja. Hrvatska će u Brazilu igrati u Skupini A, zajedno s domaćinom Brazilom te Kamerunom i Meksikom. Prvenstvo počinje 12. lipnja i traje do 13. srpnja 2014. godine.

Kopirano!