Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Cekici i Fiolić u OŠ Voltino

Mladi prvotimci Dinama Endri Cekici i Ivan Fiolić stigli su u srijedu, 27. svibnja, u pratnji Plavka na utakmicu finala u futsalu između učenika sedmih i osmih razreda OŠ Voltino. Mladi nogometaši učenicima su podijelili diplome i pehare te se fotografirali s najboljim momčadima, a nakon službenog dijela uslijedilo je druženje s djecom te dijeljenje autograma.

Na veselom druženju Plavko je najviše razveselio malene učenike, dok su oni stariji kratko popričali s prvotimcima Dinama koji su imali puno posla s ispisivanjem bilježnica i majica malenih navijača.

- Druženja s djecom uvijek su nam najdraža jer je pozitivna atmosfera i nevjerojatno je koliko ih uspijemo razveseliti samo svojim dolaskom, autogramom i fotografijom. Pogledali smo utakmicu finala, dečki dobro igraju nogomet i drago mi je što smo im Endri i ja dodijelili nagrade. Vjerujem da je djeci bilo zanimljivo i da su uživala, a ovo je samo jedno u nizu druženja s malenim navijačima i učenicima. Siguran sam da ćemo se u skoroj budućnosti vratiti u OŠ Voltino – Ivan Fiolić

Kopirano!