Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ćorić nakon potpisa ugovora: Ostvario mi se dječački san

Svečano je bilo danas u Maksimiru gdje je profesionalni petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom potpisao jedan od najboljih mladih igrača svijeta Ante Ćorić.

- Ne znam kako bih opisao koliko sam sretan. Ostvario mi se san, san svakog zagrebačkog klinca - potpisao sam za Dinamo. Za svoj klub, ostajem doma i jedva čekam sljedeću utakmicu kako bih počeo vraćati ukazano povjerenje – rekao je Ante nakon potpisa ugovora.

- Iskoristio bih priliku i prije svega Anti još jednom zaželio sve najbolje povodom 18-og rođendana. Puno zdravlja, sreće, ljubavi i svega što si sam želi – rekao je na početku trener Modrih Zoran Mamić pa nastavio: ­- Zahvalio bih se Antinoj obitelji koja nam je iskazala veliko povjerenje i predala nam da se brinemo o njihovom djetetu. Ante je jedan od dva - tri najbolja mlada igrača svijeta i jako smo sretni što smo se dogovorili za višegodišnju suradnju. To jasno pokazuje koliko i kako se voli Dinamo i pokazatelj je svim mladim igračima da upravo Dinamo treba biti klub u kojem će krenuti u svoju profesionalnu karijeru.

Očekivano presretan bio je i Ante koji puno više voli pričati na terenu nego pred kamerama: - Ne znam kako bih opisao koliko sam sretan. Ostvario mi se san, potpisao sam za Dinamo, za svoj klub, ostajem doma i jedva čekam sljedeću utakmicu kako bih počeo vraćati ukazano povjerenje – ispričao je u jednom dahu simpatični mladić pa o pohvala rekao: - Krasno je to čuti, puno mi znači kada trener tako govori o meni, ali naravno da trebam to potvrditi i na terenu.

Trener Modrih je nedavno rekao kako je Ćoro bolji od Luke Modrića i Matea Kovačića u njihovim godinama: - I dalje stojim iza toga. Naravno, na njemu je velika odgovornost to i potvrditi, ali uz volju, želju i karakter koje je dosada pokazao ja vjerujem da će on ostvariti svoj golemi potencijal – kaže trener koji u budućnost iz Ante očekuje da preuzme jednu od ključnih uloga: - Mi smo u Hrvatskoj jako spustili granice što se tiče mladih igrača, a posebno u Dinamu i rijetko gdje dobivaju ovoliko prilike kao kod nas. Tek je neki dan navršio osamnaest godina, a već je dugo s nama, kako će se razvijati tako će sve više igrati i siguran sam iz dana u dan biti sve važniji igrač naše momčadi.

A da bi što više igrao Ante misli da treba popraviti – što: - Fazu obranu. Mlad sam, trebam napredovati u svim segmentima, ali prije svega u obrani – rekao je povučeni mladić kojem je obitelj za rođendan pripremila veliko iznenađenje i feštu: - Iznenadili su me skroz, nisam mogao vjerovati. Došla je cijela obitelj, naježio sam se cijeli kada sam vidio koliko je ljudi bilo i hvala im svima na tome.

- Ante je jedan od dva - tri najbolja mlada igrača svijeta i jako smo sretni što smo se dogovorili za višegodišnju suradnju. To jasno pokazuje koliko i kako se voli Dinamo te se želim zahvaliti cijeloj njegovoj obitelji na ukazanom povjerenju – rekao je trener Modrih Zoran Mamić.

Posljednjih tjedana i mjeseci kroz medije se provlačio i mogući odlazak umjesto potpisivanja ugovora, no Ante nije imao dvojbi: - Dinamo je veliki klub, moj klub i ovo je ostvarenje sna svakog zagrebačkog klinca. Oduvijek su svi prema meni korektni, sa 17 godina sam igrao u prvoj momčadi i jednostavno je za mene najbolje ostati ovdje – rekao je Ante na što je trener dodao: - Poznavajući Antu i njegovu obitelj i svim razgovorima koje smo vodili uvijek sam osjećao maksimalan respekt s oba dvije strane. Sve što smo pričali uvijek je bilo ispoštovano i nije bilo razloga sumnjati da tako neće biti u oko potpisa ugovora.

Trener je otkrio kako je bilo puno interesa za mladog igrača: - Svi najjači klubovi su se raspitivali za njega, bilo je puno kontakta, ali Ante je već imao ugovor s nama, sada je potpisao i profesionalni tako smo jako sretni što sve završilo onako kako je i trebalo – smatra trener pa vrlo realno zaključuje o budućnosti: - Teško ćemo mi u Dinamu dočekati njegove najbolje igračke godine; to je realno kada se zna platežna moć drugih klubova. Naravno, mislim da će Ante u budućnosti biti itekako važan igrač naše momčadi i našim navijačima donijeti puno veselja, a hoće li otići za godinu, četiri, pet ili devet je nemoguće reći. Ako se to jednom i dogodi to nikada nije jednostrana odluka niti kluba, niti obitelji nego zajednička.

Prije toga, sigurni smo kako će Ante u godinama koje dolaze donijeti puno sreće i radosti našim navijačima.

Kopirano!