Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dašak povijesti u novom gostujućem dresu

Prvotimci Dinama Ante Ćorić, Marko Pjaca i Paulo Machado u lijepoj su sportskoj priči u ponedjeljak, 4. kolovoza, imali čast prvi isprobati novi gostujući dres Dinama. Prekrasan Puma žuti dres s crnim vertikalnim linijama od sada će biti zaštiti znak modre momčadi na gostujućim utakmicama, a promocija dresa održana je u Golf & Country Club Zagreb. Kako bi igrači mogli isprobati dresove prije nastupa u nekoj gostujućoj utakmici, klub je odlučio svojim modelima prirediti zabavno sportsko iznenađenje.

Mladi igrači Dinama s velikim su zanimanjem stigli na lokaciju sastanka gdje su zatim imali priliku sudjelovati u footgolfu – novom sportu koji ujedinjuje ekskluzivnost i preciznost golfa sa zabavom nogometa. Obasjani suncem Ćorić, Pjaca i Machado upoznali su zanimljiv sport i na neobičnim terenima uživali u višesatnoj zabavi, a u svemu su im pomogli članovi kluba FootGolf Croatia. Modre su zvijezde u žutim dresovima pokazale svoje umijeće izvođenja slobodnih udaraca, dok je ponosni pobjednik bio mladi Pjaca kojem ovo nije bio prvi susret s footgolfom.

Novi gostujući dres

Fotografije sa zanimljivog snimanja na footgolfu pogledajte u GALERIJI.

Osvježenje u kolekciji Dinamovih dresova vuče konce u slavnoj modroj povijesti i periodu kada je uspjehe postizala svima poznata slavna Dinamova generacija, koja je 1967. osvojila istaknuti Kup velesajamskih gradova. Naime, modra momčad nastupala je kratko u crno-žutim dresovima već davne 1953. godine, da bi kasnije u drugom ''mandatu'' između 1962. i 1965. godine također gostujući dres Dinama bio crno-žuti. Na ovaj način Dinamo će u uspješnu klupsku sadašnjost pokušati unijeti i dašak te vrijedne zlatne povijesti.

Predstavnici modre svlačionice bili su zadovoljni druženjem na footgolfu te su dali odlične ocjene i pohvale za novi žuti dres u kojem će nastupiti već u subotu, 9. kolovoza, na gostovanju kod NK Osijek u Gradskom vrtu.

Prodaja novih dresova

Novi će Dinamov gostujući dres navijači moći kupiti odmah, od srijede 6. kolovoza, na Dinamovom kiosku na križanju Maksimirske ulice i Svetica! Cijena gornjeg dijela dresa iznosi 379kn, gaćica 229kn i štucni 99kn. Prekrasan žuti dres uskoro će biti i u prodaji u web shopu Dinama!

Kopirano!