Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Derbi za otvorenje sezone: Modri s navijačima do pobjede

Dragi navijači, pred Modrima je nova natjecateljska sezona, a nakon sjajnog završetka sezone 2014/15. i dvostruke krune te uspješno odrađenih priprema i pripremnih utakmica za novu sezonu, vjerujemo da je pred nama zanimljivo i, nadamo se, uspješno sportsko razdoblje.

Dinamo MAXtv Prvu ligu otvara možda na najbolji mogući način - derbijem s Hajdukom koji je uvijek jedan od zanimljivijih nogometnih ogleda. Utakmica 1. kola prvenstva igra se u nedjelju, 12. srpnja, u 19 sati na stadionu Maksimir, a cijene ulaznica iznose

Tribina Sjever 10 kuna

Tribina Istok 20 kuna

Tribina Zapad 30 kuna

Prodaja ulaznica za derbi s Hajdukom počinje u srijedu, 8. srpnja, a ulaznice će biti moguće kupiti na Dinamovom Ticket pointu svaki dan od 10 do 19 sati te na dan utakmice (nedjelja, 12.7.) od 10 do 19:45h. Podsjećamo, sve su ulaznice personalizirane što znači da je prilikom kupovine ulaznice potrebno predočiti važeći osobni dokument.

Navijači HNK Hajduk mogu kupiti ulaznice za gostujuću tribinu Jug po cijeni od 10 kuna, na Ticket pointu, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.

Ticket point, radno vrijeme

Srijeda (8.7.) - Subota (11.7.) 10 - 19h

Nedjelja (12.7.) 10 - 19:45h

Pogodnost za članove

Članovi kluba za derbi s Hajdukom mogu iskoristiti pogodnost četiri besplatne utakmice, a uz predočenje važeće članske iskaznice moraju preuzeti besplatnu ulaznicu na Dinamovom Ticket pointu. Pogodnost vrijedi za tribine Sjever i Istok.

I ove sezone na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Također, molimo gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Zbog svega navedenog pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima gdje će biti kontrola. Jedna osoba može kupiti maksimalno 6 ulaznica, a za svaku treba predočiti važeći osobni dokument.

Sve one koji su vjerni navijači Dinama tijekom cijele sezone još jednom pozivamo da kupe godišnju ulaznicu po pristupačnim cijenama od 250kn za tribinu Sjever, 400kn za tiribnu Istok i 550kn za tribinu Zapad. Godišnja ulaznica uključuje sve domaće za javnost otvorene utakmice Dinama na Maksimiru - natjecanja MAXtv Prve lige, Hrvatskog kupa i europske utakmice (kvalifikacije i grupnu fazu UEFA natjecanja).

Vidimo se na Maksimiru!

Kopirano!