Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo čeka Salzburg: Bit ćemo agresivniji, bliže i jednostavno bolji

Modre u četvrtak čeka utakmica 4. kola Europske lige protiv Salzburga, a dan uoči susreta pred medije su došli trener Zoran Mamić i vezni igrač Domagoj Antolić te najavili utakmicu.

- Svjesni smo važnosti utakmice i što nam može donijeti odnosno odnijeti. Mislim da smo ove sezone pokazali da možemo dobiti kada je bitno. Moramo biti oprezni jer je Salzburg odlična momčad, ali ako ispunimo zahtjeve trenera vjerujem da će to donijeti dobar rezultat – rekao je Domagoj Antolić.

- Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika u grupi. Vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, ali sutra očekujem bolji i kvalitetniji Dinamo i da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku. Ponavljam, očekujem drugačiju utakmicu nego u Salzburgu – rekao je trener dok je Antola svjestan što može donijeti utakmica protiv austrijskog prvaka.

- Čeka nas teška utakmica, a atmosfera u momčadi je jako dobra. Znamo što nas čeka i što nam ova utakmica može donijeti tako da smo maksimalno koncentrirani – kaže naš vezni igrač pa se vraća na utakmicu u Austriji: - Naravno da nam je motiv više ta utakmica iz Austrije. Znamo što nam potencijalna pobjeda nosi i dat ćemo sve od sebe kako bismo isprali gorak okus iz Salzburga.

Treneru je, pak, motiv više samo natjecanje: - Mi svaku utakmicu želimo dobiti, a to što smo u nastavku u Salzburgu bilo loši nije motiv nego nešto što treba popraviti. Najveći motiv je pozornica na kojoj igramo, a to je Europska liga – kaže trener koji zna recept kako do pobjede: - Moramo biti puno agresivniji, stajati bliže protivničkim igračima i raditi što više individualnih pogrešaka. Jednostavno moramo biti bolji u svim elementima koji čine utakmicu.

Modri su već u Austriji imali niz odličnih prilika koje su mogle usmjeriti utakmicu u drugačijem smjeru: - Nažalost, nismo iskoristili svoje šanse koje smo imali u prvom dijelu, ali razlog tome nije nekvaliteta nego je to tako u nogometu; nekad se zabije, a nekada ne. Naravno da u tom segmentu moramo također biti bolji, ali nije baš realizacija jukebox pa se ubaci novčić i onda danas ulaze prilike. Salzburg je drugo poluvrijeme imao četiri-pet zicera koje je naš golman obranio tako da očito i oni mogu promašiti. Kažem, to je nogomet.

- Sutra očekujem bolji i kvalitetniji Dinamo i da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku. Ponavljam, očekujem drugačiju utakmicu nego u Salzburgu – rekao je trener Modrih.

Što se tiče sastava, neće biti puno promjena: - Neće se puno razlikovati. Za Salzburg smo zbog njihove igre nešto minimalno mijenjali i to nije funkcioniralo, ali ne jer nije bilo dobro zamišljeno nego jer neki igrači nisu radili što smo se dogovorili. Mi ćemo igrati svoju igru, a uz respekt koji imamo prema svakome vjerujem da možemo se sa svim momčadima u skupini igrati. Naravno, nešto se pita i protivničkih 11 igrača koji su na terenu – rekao je trener pa dodao kako će stoperski par biti Šimunović i Taravel.

Na kraju je pitanje bilo "na utakmicu protiv Salzburga su dolazak najavili navijači koji su rekli da će dati podršku klubu" na što je trener Zoran Mamić rekao: - Podršku? Recite mi što je po vama podrška i što to znači – a kada je isti novinar rekao kako bi podrška trebala značiti "bodriti svoj klub i pomoći mu u ostvarivanju što boljih rezultata" trener je rekao: - Hvala, točno to sam htio čuti.

 

Kopirano!