Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Tek početak suradnje

Dinamo i Celtic dogovorili prelazak Šimunovića

Autor fotografije: Goran Stanzl / PIXSELL

GNK Dinamo i FC Celtic dogovorili su sve detalje oko prelaska 21-godišnjeg Joze Šimunovića  u redove škotskog diva. Ostao je još liječnički pregled poslije kojeg će, prođe li sve u redu, mladi branič postati član Celtica.

- Jozo je trenutno u Škotskoj, ugovor između klubova je potpisan i naravno da još ostaje liječnički pregled kojim će ugovor postati važeći. Što se tiče detalja transfera mogu reći da postoji fiksna odšteta, bonusi i rekordan postotak u povijesti Celtica od idućeg transfera. Mi vjerujemo u Jozu i Celtic i za nas je nemoguće da on u jednom trenutku za enormnu količinu novca ne završi u Engleskoj; zato je taj postotak od idućeg transfera bitan – rekao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Suradnja Dinama i Celtica neće statu na ovom transferu: - Njihovi treneri će doći u našu nogometnu školu na edukaciju, mlada momčad Celtica će doći na turnir Mladen Ramljak... Bit će to tijesna suradnja i zaista je puno elemenata koji su utjecali da se ovaj transfer dogodi – zaključio je Zdravko Mamić.

Jozo Šimunović je došao do prve momčadi Dinama iz naše Nogometne škole, prije četiri godine debitirao za prvu momčad te s najdražim klubom osvojio četiri naslova prvaka, dva Kupa i jedan Superkup. Tijekom posljednjih godina za Modre je upisao 76 utakmica i zabio tri pogotka.

Dinamo mu se želi zahvaliti na svemu što je napravio za naš klub i želimo mu puno sreće u nastavku karijere.

Kopirano!