Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo nastavlja s pojačanjima: Barišić novi igrač Modrih!

Kraj sezone se bliži, a Dinamo slaže igračku križaljku za iduću pa će tako od ljeta dres prvaka nositi Borna Barišić! 22-godišnji lijevi bočni dolazi iz Osijeka, a s Modrima je potpisao ugovor na pet godina.

Borna Barišić

Datum rođenja: 10.11.1992.

Pozicija: Lijevi bočni

Došao iz: Osijeka

- Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status; Osijek to svakako zaslužuje. Želim se i ovom prilikom zahvaliti svima u klubu i navijačima za krasne godine koje sam proveo u Gradskom vrtu, napravili su me igračem kakav sam danas i da nije bilo njih ne bih sada bio tu gdje jesam. Ponavljam, prvo želim s Osijekom odraditi posao do kraja i ostati u ligi, a onda se okrenuti novom koraku u svojoj karijeri - rekao je novi bočni igrač Modrih nakon potpisa ugovora.

Modri se nakon dogovorenog povratka Gordona Schildenfeldanastavljaju pojačavati u zadnjoj liniji pa je nakon stopera doveden i lijevi bočni! Borna će do kraja sezone igrati u Osijeku, a potom od ljeta pojačati redove prvaka.

- Dulje vrijeme smo ga pratili i uvjereni da smo je Borna igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo što će igrati za nas – rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Borna se odmah nakon potpisa vratio u Osijek gdje će ostati do kraja sezone, imati kratak odmor te se potom vratiti u Zagreb i priključiti novim suigračima u Dinamu.

Borna, dobrodošao u Dinamo!

Kopirano!