Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo saznao protivnike u skupini Europa lige!

U petak, 30. kolovoza u Monacu je održan ždrijeb skupina UEFA Europa lige, a Dinamo je smješten u skupinu B gdje će igrati protiv klubova PSV Eindhoven (Nizozemska), Chornomorets Odesa (Ukraina) i Ludogorec (Bugarska).

Svoje su dojmove nakon ždrijeba kratko iznijeli pomoćni trener Damir Krznar i napadač Dinama Fatos Beqiraj.

UEFA Europa liga, skupina B

Dinamo, PSV Eindhoven, Chornomorets Odesa, Ludogorec

- Moglo je bolje, a moglo je i gore. To je univerzalni odgovor koji sam pripremio ujutro - rekao je Krznar, nasmijao okupljene pa ipak malo detaljnije nastavio: - PSV je atraktivan protivnik čije smo dobre igre gledali proteklih dana. Chornomorets nam je, moram priznati nepoznanica i tu su naši "stari znanci" Ludogorec. Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi i mislim da nakon dugo godina možemo dosanjati svoj san - proljeće u Europi. 

Naravno da je svima još u glavi prošlogodišnja pobjeda Dinama i prolaz u posljednjim sekundama utakmice: - Ludogorec će imati velik motiv jer niti oni sigurno nisu zaboravili, ali svjesni smo njihovih kvaliteta i da smo ih teško prošli te ćemo biti maksimalno ozbiljni. Pojačali smo se, oni se nisu oslabili i mogu reći da su tu negdje kao prošle godine, ali brojke su za papir, a na terenu je stanje nešto drugo i tamo se treba pokazati.

Je li Dinamo favorit za prolaz: - Stvar je zapravo jednostavna jer smo bili u 2. jakosnoj skupini, znači da smo uoči početka drugi favorit skupine. Kažem, to je papir, ali sigurno da Ukrajinci zahtijevaju respekt jer je njihova liga u najmanju ruku na renomeu naše - kaže naš pomoćni trener pa dodaje: - Iako, dobre igre, pobjede i prolaz u proljeće bili bi krasan melem na ranu Lige prvaka.

Treba na terenu "potvrditi" papir

- Stvar je zapravo jednostavna jer smo bili u 2. jakosnoj skupini, znači da smo uoči početka drugi favorit skupine. Ipak, brojke su za papri, a na terenu je stanje nešto drugo i tamo se treba pokazati. Kažem, imamo razloga biti optimisti i vjerovati - rekao je Damir Krznar.

Naravno, Krznar nije zaboravio čestitati HNK Rijeka koja će svoje bodove u skupini I tražiti protiv Lyona, Betisa i Vitorije Guimaraes: - Čestitam od srca Rijeci. Pokazali su kako se treba boriti za svoj klub, grad, momčad. Mislim da smo svi bili srcima uz njih i da je ta pozitivna energija doprinijela da i njih sada gledamo u Europa ligi.

Pored našeg pomoćnog trenera sjedio je napadač Fatos Beqiraj koji je također prokomentirao protivnike s kojima će Modri igrati do kraja polusezone: - PSV i Ludogorec sam pratio kako igraju u kvalifikacijama, ali ukrajinsku momčad ne poznajem. Naravno da se nadamo bodovima ove godine u skupini i dat ćemo sve od sebe da budemo što bolji. Imali smo do ovog tjedna cilj ući u Ligu prvaka, ali sad nam je cilj igrati što bolje u Europa ligi. Kad sam došao igrati u Dinamo igrali smo Europa ligu i mogli smo igrati protiv svih, tako da nam je sada ovo ponovno velika šansa.

 

Kopirano!