Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo sezonu otvara na Kantridi

Dinamo će prvu službenu utakmicu u sezoni 2014/2015, onu Superkupa, igrati u petak, 11. srpnja, protiv Rijeke na Kantridi u 20:30.

- Od ove sezone su se, na inzistiranje Hajduka, trebale igrati dvije utakmice Superkupa, ali to nam ne odgovara jer bi remetilo ritam priprema. Na naš prijedlog Rijeka je prihvatila da se igra jedna utakmica, a sporazumno smo se dogovorili da ona bude igrana na Kantridi – objasnio je trener Modrih. Naglasimo još jednom kako za ovu utakmicune vrijede godišnje ulaznice za utakmice Dinama u sezoni 14/15.

- Godinama se igrala jedna utakmica i to u glavnom gradu, a onda je na inzistiranje Hajduka, iako nije bilo puno tih utakmica zbog naših duplih kruna, došlo do promjene pravila i od ove sezone su se trebale igrati dvije utakmice – počeo je objašnjavati trener Modrih Zoran Mamić pa nastavio: - Niti nama niti Rijeci to ove sezone nije odgovaralo jer bi predviđeni termini bili 5. i 11. srpnja što bi remetilo pripreme. Na naš prijedlog prema Rijeci da se igra jedna utakmica oni su to prihvatili i sporazumno smo se dogovorili da ona bude igrana na Kantridi. Draže mi je da igramo jednu utakmicu u Rijeci nego da smo morali prekidati pripreme i mijenjati cijeli program priprema.

Trener Modrih je dao zanimljiv prijedlog za Superkup: - Mislim da bi bilo dobro kada bi se ta utakmica uvijek igrala u drugom gradu i napravi promocija nogometa. Recimo bilo bi lijepo da se ta utakmica igra u Dubrovniku, Vukovaru, Varaždinu ili nekom drugom gradu – zaključio je trener Dinama.

Podsjetimo, Dinamo će prvu domaću utakmicu u novoj sezoni igrati u 2. pretkolu Lige prvaka 15.7. protiv Žalgirisa u 20:45. Naravno, već za utakmicu će vrijediti godišnje ulaznice o kojima više možete pročitati OVDJE.

Kopirano!