Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo uz navijače po što bolji rezultat protiv Astre

Dragi navijači, bliži nam se velika europska utakmica, 1. kolo UEFA Europa lige na Maksimiru protiv rumunjske FC Astra!

Modri će u četvrtak, 18. rujna, u 19 sati pred domaćom publikom odmjeriti snage s klubom iz Rumunjske, a za što bolji rezultat sigurno će našim igračima trebati podrška navijača. Podsjetimo, Modri u posljednje vrijeme upisuju lijepe rezultate, od početka sezone postigli su sedam pobjeda i jedan remi u osam utakmica prvenstva, a sada kreće i europska priča u kojoj će Dinamo pokušati ostaviti što bolji dojam.

Prodaja ulaznica za utakmicu GNK Dinamo - FC Astra počinje u ponedjeljak, 15. rujna, u 10 sati na Dinamovom ticket pointu u blizini tribine Zapad. Prodaja će trajati svaki dan od 10 do 19 sati, a na dan utakmice blagajne će biti otvorene do 19:45h (do kraja prvog poluvremena). Cijene ulaznica za 1. kolo europske lige iznose 50kn Sjever dolje, 70kn Istok i 100kn Zapad dolje.

Ovim putem podsjećamo da svi članovi kluba uz predočenje važeće članske iskaznice imaju 20% popusta na kupovinu pojedinačnih ulaznice za međunarodnu utakmicu, dok su u prodaji do utakmice s Astrom i godišnje ulaznice za Dinamo koje se ove sezone itekako isplate. Cijene godišnjih ulaznica koje uključuju sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru u prvenstvu, Kupu i Europa ligi iznose 250kn Sjever, 400kn Istok i 550kn, a u ponudi modri klub ima i dječje godišnje ulaznice za djecu starosti do 12 godina. Cijene godišnje ulaznice za djecu iznose 50% pune cijene godišnjih ulaznica za odrasle. Nakon utakmice Dinamo - Astra godišnje će ulaznice biti u pretprodaji/prodaji sukladno s terminima utakmica MAXtv Prve lige i Europa lige.

Prodaja ulaznica za GNK Dinamo  - FC Astra

1. kolo UEFA Europa lige

Stadion Maksimir, 18.9.2014. 19h

Cijene ulaznica:

50kn Sjever dolje

70kn Istok

100kn Zapad dolje

Radno vrijeme Dinamova ticket pointa

Ponedjeljak (15.9.), utorak (16.9.) i srijeda (17.9.): Od 10 do 19h

Četvrtak (18.9.): Od 10 do 19:45h

Vidimo se na Maksimiru na utakmici protiv Astre!

Kopirano!