Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Direktor Svetina: Ništa se ne mijenja,a svi stojimo iza Zdravka i Zorana

Nakon što je objavljeno da je određen istražni zatvor za izvršnog predsjednika Zdravka Mamića glavni direktor kluba Tomislav Svetina prokomentirao je kako u organizacijskom smislu i redovnom poslovanju kluba neće biti promjena.

- Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti dalje. Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor. Na dnevnoj bazi se ništa se ne mijenja i svi će nastaviti raditi svoj posao. Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja biti dobra posjeta.

Direktor ne očekuje poseban pritisak ili nove napade na klub u vremenu koje dolazi: - Tu sam otprilike 3 godine i pritisak je stalan tako da ne bih pričao o nečemu novome. To je svakodnevno i nešto s čime mi živimo – kaže direktor koji nastavlja o mogućim transferima igrača: - To je uvijek pitanje tržišta i nemoguće je sa sigurnošću nešto reći, ali mi smo već puno puta rekli da je igračka križaljka za zatvorena i ne planiramo niti prodavati niti kupovati. Naravno, ako dođe ponuda koja "izuva iz cipela" onda će ona biti predstavljena Izvršnom odboru koji će donijeti odluku; kao i do sad.

Glavni direktor kluba otkrio je i ovo te još jednom podvukao: - Naravno da nas je ovo sve u klubu, pa tako i mene osobno, pogodilo. Nije ugodno kada po uredu hodaju djelatnici PN USKOK-a, kada se ovakve stvari događaju osobama s kojima svakodnevno radite. To nas je sve pogodilo, ali apsolutno cijeli klub stoji iza Zorana i Zdravka i vjerujem da će se tvrdnje USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima.

Kopirano!