Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dječja godišnja ulaznica za najmlađe dinamovce

Dragi navijači, modri je klub od ove godine odlučio pripremiti godišnje ulaznice za najmlađe navijače! Svi Dinamovi klinci i klinceze tako će od ove sezone moći postati ponosni vlasnici dječje godišnje ulaznice za sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru!

Cijena dječje godišnje ulaznice bit će 50% pune cijene godišnje ulaznice za odrasle što znači da će djeca moći pratiti utakmice Dinama za 125kn s tribine Sjever, 200kn s tribine Istok i 275kn s tribine Zapad!

Dječja godišnja ulaznica vrijedi za djecu do 12 godina (rođeni 1.1.2002. i mlađi), a prilikom kupovine godišnje ulaznice za dijete potrebno je predočiti rodni list. Također, dječja godišnja ulaznica bit će na ime i prezime djeteta te, kao i godišnja ulaznica za odrasle, neće biti prenosiva na drugu osobu.

Posebna pogodnost od 1.8.2014.

Modri je klub pripremio posebnu pogodnost i akciju za kupce godišnjih ulaznica za tribinu Istok u kolovozu pa je tako svakog kupca jedna godišnje za Istok odlučio nagraditi jednom besplatnom dječjom godišnjom ulaznicom za Istok! Akcija počinje 1. kolovoza, na Dinamo ticket pointu ispod zapadne tribine!

Svi navijači koji su ranije kupili godišnje ulaznice za svoju djecu (po cijeni godišnje ulaznice za odrasle) mogu doći na Dinamov ticket point zamijeniti jednu godišnju ulaznicu za novu dječju godišnju ulaznicu (naravno, ako je dijete starosti do 12 godina) te će uz to dobiti i poklon paket u vrijednosti pola iznosa godišnje ulaznice koju su već platili! Poklon paketi sadrže suvenire Dinama, a za svaku smo tribinu pripremili različite pakete. Prilikom ove zamjene godišnje ulaznice, potrebno je donijeti obje godišnje ulaznice te rodni list djeteta kako bi zamjena bila valjana.

Kopirano!