Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Duje Čop odlazi u Italiju

GNK Dinamo i Cagliari dogovorili su sve uvjete oko prelaska Duje Čopa u redove talijanskog prvoligaša.

Duje o Dinamu

- U Dinamu mi je bilo jako lijepo, proveo sam ovdje krasne dvije i pol godine, dobio puno od Dinama, ali mu i mnogo dao. Razvio sam se kao igrač i kao čovjek i želim se zahvaliti svim trenerima i suigračima na lijepim iskustvima. S druge strane, nakon dvije i pol godine htio sam isprobati nešto novo, a talijanska liga i Cagliari su svakako veliki izazov i jedva čekam priključiti se novom klubu – rekao nam je Duje Čop.

- Duje je bio među igračima koje smo bili spremni pustiti ove zime i nakon nekoliko ponuda u dogovoru s igračem smo odlučili kako je ova Cagliarija najbolja za sve. U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji. Svakako ima kvalitetu tamo potvrditi dobru formu i igre koje je pokazivao u Dinamu. Nakon što je najbolji strijelac lige otišao u Englesku, a drugi strijelac u Italiju mislim da svi skupa možemo biti ponosni što je naša liga itekako cijenjena u inozemstvu te igrači dobrim igrama u Hrvatskoj, naravno i europskim natjecanjima, mogu dokazati svoju kvalitetu – rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Podsjetimo, Duje je u Dinamo došao kao slobodan igrač u ljeto 2012. godine te u dvije i pol godine s Modrima osvojio dva naslova prvaka i Superkup te igrao u skupinama Lige prvaka odnosno dva puta Europske lige. Duje je igrajući za Dinamo upisao 110 nastupa, zabio impresivnih 60 golova, osvojio titulu najboljeg strijelca lige te došao do dresa reprezentacije - sve o čemu je oduvijek maštao.

Trener o Čopu

- U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji – rekao je trener Modrih.

- Imam pomiješane osjećaje: sretan sam i ponosan, ali i malo tužan. U Dinamu mi je bilo jako lijepo, proveo sam ovdje krasne dvije godine, dobio puno od Dinama, ali mu i mnogo dao. Razvio sam se kao igrač i kao čovjek i želim se zahvaliti svim trenerima i suigračima na lijepim iskustvima. Od Ante Čačića koji mi je prvi dao šansu, preko Krune Jurčića do Zorana Mamića koji je svakako jedan od najpozitivnijih ljudi u mojoj dosadašnjoj karijeri. S druge strane, nakon dvije i pol godine htio sam isprobati nešto novo, a talijanska liga i Cagliari su svakako veliki izazov i jedva čekam priključiti se novom klubu – rekao je sada već bivši napadač Modrih.

GNK Dinamo mu se želi zahvaliti na svemu što je napravio za naš klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere.

 

Kopirano!