Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Fantastičan niz Modrih: 4 i pol godine bez poraza

Uoči utakmice sa Splitom u subotu na Maksimiru (15:00) pogledali smo koliko dugo traje niz nepobjedivosti Modrih na domaćem terenu, a brojka je zaista impresivna. Naime, Dinamo je u hrvatskom prvenstvu više od 4 i pol godine bez poraza na Maksimiru!

Dinamo je pobjedom protiv Zadra niz nepobjedivosti na Maksimiru povisio na impresivnih 75 utakmica! Modri su posljednji prvenstveni poraz doživjeli u srpnju 2010. godine protiv Rijeke, a od tada pa do danas su upisali 65 pobjeda i tek 10 remija uz impresivnu gol razliku 189:30.

Utakmica i pobjeda Dinama protiv Zadra bila je nevjerojatna sedamdeset i peta utakmica bez poraza Dinama na Maksimiru! Posljednjeg domaćeg prvenstvenog poraza zaista se teško uopće sjetiti i to iz vrlo jednostavnog razloga: davno se dogodio. Naime, posljednja momčad koja se s prvenstvene utakmice protiv Dinama na Maksimiru vraćala kući s tri boda je Rijeka i to u srpnju 2010. godine. Bilo je 2:1 za momčad s Kantride.

Od te utakmice Modri su odigrali 75 prvenstvenih utakmica na Maksimiru i upisali čak 65 pobjeda, a deset utakmica završilo je bez pobjednika. Ništa manje impresivna nije niti gol razlika najbolje hrvatske momčadi koja je u tih 75 utakmica fantastičnih 189:30. Drugim riječima, Dinamo zabija više od 2,5 pogotka u prosjeku, a prima manje nego jedan u dvije utakmice.

Naravno, niz još uvijek traje i nadamo se da će trajati što dulje. Za početak, prvi ispit je već u subotu kada Dinamo dočekuje Split.

Kopirano!