Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Gospodin Krunoslav Jurčić više nije trener Dinama

Nakon domaćeg 2:0 poraza od Austrije hitno je sazvana sjednica Izvršnog odbora kluba i jednoglasno je odlučeno kako Krunoslav Jurčić više neće biti trener Dinama.

Nakon utakmice je sazvana i izvanredna konferencija za medije na kojoj je izvršni predsjednik GNK Dinamo Zdravko Mamić objasnio pozadinu ovakve odluke: - Poraz je još teži jer moji suradnici i ja znamo da je Dinamo sigurno kvalitetnija momčad od Austrije, a oni su dobili čistih 2:0. Upravo zbog ovoga vam garantiram da Dinamo ide u Austriju po prolaz i duboko sam uvjeren da će Dinamo proći. Ipak, da bi se to ostvarilo mora se dogoditi šok za momčad, a po mišljenju Izvršnog odbora i mene to je, nažalost, smjena trenera – rekao je izvršni predsjednik i nastavio.

- Poraz je još teži jer moji suradnici i ja znamo da je Dinamo sigurno kvalitetnija momčad od Austrije, a oni su dobili čistih 2:0. Upravo zbog ovoga vam garantiram da Dinamo ide u Austriju po prolaz i duboko sam uvjeren da će Dinamo proći. Ipak, da bi se to ostvarilo mora se dogoditi šok za momčad, a po mišljenju Izvršnog odbora i mene to je, nažalost, smjena trenera – rekao je izvršni predsjednik nakon utakmice i smjene trenera.

- Gospodin Jurčić od večeras više nije naš trener, a želimo mu se zahvaliti za sve što je napravio. Kao svaki trener koji je otišao bit će ispraćen uz zahvalu i isplaćen za svoj posao. Uvijek smo bili gospoda u ovim teškim trenucima, nemamo se kome ispričavati. Ovo je naša dvanaesta službena utakmica ove sezone, a odigrali smo samo jednu, protiv Sheriffa ovdje kada smo dobili 1:0, kao ozbiljna momčad.

Momčad će na treningu koji je već u četvrtak ujutro voditi dosadašnji pomoćnik Damir Krznar i sportski direktor Zoran Mamić: - Već u subotu nas čeka utakmica u Koprivnici, a poslije toga uzvrat u Beču i mislim da će taj dvojac voditi ta dva susreta, a onda je, srećom, reprezentativna stanka. Znali smo da ovo moramo napraviti i hvala Izvršnom odboru što je ostao miran ali naš problem je što na topografskoj karti nemamo druga rješenje i ne znamo što ćemo napraviti. Težak je ovo poraz, ulog je silno bogatstvo, reputacija kluba i sreća za navijače koje smo "krvavo" vratili na stadion, ali svejedno imamo puno razloga da budemo optimisti i veselimo se nastavku Europe.

Izvršni predsjednik je zaključio u optimističnom tonu: - Uvjeravam vas: neka je Bog na pomoći Austriji u Beču gdje će od prve sekunde biti "spašavaj se tko može". Siguran sam da ćemo dobiti utakmicu, a vidjet ćemo hoće li biti dosta. Pa čak i da ne prođemo i jesen igramo u Europskoj ligi barem ćemo znati da smo ispali muški, a ne kao danas; ovo danas nije bilo ništa.

Kopirano!