Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Hrvatski izbornici pozvali šest igrača Dinama

Izbornik A reprezentacije Igor Štimac te izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač objavili su popise igrača na koje računaju u prijateljskoj (A) odnosno kvalifikacijskoj (U21) utakmici protiv Lihtenštajna, a na svakom se nalazi po tri igrača iz Dinama.

Seniorska i mlada reprezentacija igraju utakmice s Lihtenštajnom, a izbornici Štimac i Kovač pozvali su po tri igrača Dinama. U A reprezentaciju će tako Ademi, Halilović i Šimunić, a u mladu reprezentaciju Brozović, Šimunović i Zelenika.

Hrvatska A reprezentacija 14. kolovoza (20:15) igra prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna, a za taj dvoboj izbornik Štimac pozvao je Josipa Šimunića, Arijana Ademija i Alena Halilovića. Naravno, na popisu nema standardnog Sammira jer se naš playmaker oporavlja od teške ozljede koju je zaradio na pripremama.

Što se pak tiče mlade reprezentacije, oni će dan prije starijih kolega (17:00) u Lihtenštajnu igrati svoju kvalifikacijsku utakmicu. U konkurenciji za taj susret će također biti tri igrača Dinama, a to su Oliver Zelenika, Jozo Šimunović i Marcelo Brozović.

Mlada reprezentacija okuplja se 11. kolovoza u Zagrebu dok će se seniorski reprezentativci okupiti dan kasnije u austrijskom Feldkirchu.

Kopirano!