Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Husejinović suspendiran 4 mjeseca: Jako mi je teško, ali vratit ću se jači

Uefa je na četiri mjeseca suspendirala našeg Saida Husejinovića nakon što ga je bugarski CSKA Sofija prijavio krovnoj nogometnoj organizaciji.

Podsjetimo, Husejinović je u Dinamo stigao u siječnju 2013. iz Sarajeva, no bugarski CSKA je pokrenuo tužbu jer su tvrdili kako je Said, tada kao igrač Sarajeva, sve dogovorio s njima prije nego se pojavila ponuda Dinama i on odlučio doći u Zagreb.

- Potpisao sam predugovor s CSKA, a klub je imao do određenog datuma vremena uplatiti odštetu Sarajevu. To se nije dogodilo, javio se Dinamo, dogovorio sve sa Sarajevom i sa mnom i došao sam u Zagreb. Jako mi je teško i šokiran sam odlukom o suspenziji; posebno ovako dvije godine nakon svega toga, ali uvijek gledam pozitivno pa ću tako i sada. "Što te ne ubije, ojača te" i vjerujem da ću od ljeta krenuti u prave pripreme i napokon se posvetiti samo nogometu – priča nam u Rovinju Husejinović.

- Nije to baš bilo tako kako Bugari pričaju – priča nam Said i nastavlja: - Krajem prosinca me kontaktirao CSKA i dogovorili smo da ću otići u Bugarsku, ali ja sam inzistirao da se Sarajevu plati odšteta. Potpisao sam predugovor, a klub je imao do određenog datuma vremena uplatiti odštetu. To se nije dogodilo, CSKA nije imao nikakvu namjeru platiti odštetu Sarajevu i ja nisam mogao nikuda otići jer sam imao ugovor. Javio se Dinamo, klubovi su se brzo dogovorili, Dinamo i ja još brže i otišao sam u Zagreb te mi nije palo na pamet da će biti nikakvih problema s Bugarima. Kažem, potpisao sam s njima predugovor, ali u njemu je jasno bilo da prvo moraju riješiti s mojim tadašnjim klubom.

Rezultat svega je suspenzija od četiri mjeseca: - Jako mi je teško i šokiran sam takvom odlukom; posebno ovako dvije godine nakon svega toga i kada sam napokon blizu povratka poslije ozljede. Imam osjećaj kao da se baš sve okrenulo protiv mene: prvo sam imao dvije teške ozljede, a sada još i ovo, no znaš kako se kaže: "što te ne ubije, ojača te". Uvijek gledam pozitivno pa tako i sada i ako ću tražiti sreću u nesreći onda je to što se ova suspenzija dogodila dok sam još ozlijeđen odnosno u procesu oporavka – kaže Sajo pa zaključuje: - Još ću par mjeseci samo trenirati, sad sam barem naviknut na to, a onda vjerujem da ću od ljeta krenuti u prave pripreme i napokon se posvetiti samo nogometu i utakmicama.

Said je u posljednje dvije godine u dresu Dinama upisao 29 nastupa i zabio tri pogotka, ali imao i velikih problema s teškim ozljedama koje su kao i ostali problemi, nadamo se, uskoro iza njega.

Kopirano!