Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Hvala (do)kapetanu: Jerko Leko ide na posudbu u Lokomotivu

GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako je postignut dogovor s našim dokapetanom Jerkom Lekom i NK Lokomotiva gdje će Jerko na posudbi provesti ostatak sezone.

- Želim zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, ali mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu te zato idem na posudbu. Želim igrati, uvijek sam radije bio igranje: jednako s 18 godina kao i danas - rekao je Jerko.

Jerko odlazi na posudbu u Lokomotivu minimalno do kraja sezone: - Želim se zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi mojeg odlaska su vrlo jednostavni: odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili kako je najbolje rješenje odlazak na posudbu.

Leko je profesionalnu karijeru započeo u Dinamu odakle je 2002. otišao u Kijev. Nakon četiri godine u kijevskom Dynamu, odlazi u Monaco gdje se ponovno zadržao četiri godine, a potom odlazi u Tursku. U najdraži klub se nakon devet godina provedenih u inozemstvu vratio u ljeto 2011. Ukupno je za Dinamo upisao 163 nastupa i zabio 28 golova, s Modrima je osvojio 3 prvenstva, 3 Kupa i 2 Superkupa, a bezbroj puta je Dinamo vodio kao kapetan. Naravno, ima i 59 nastupa i 2 pogotka za hrvatsku reprezentaciju.

- Mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima – rekao je Jerko pa zaključio: - Želio bih se zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas. Dinamu želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama – kaže Jerko pa kroz smijeh dodaje: - Naravno, osim protiv Lokomotive.

GNK Dinamo se želi zahvaliti Jerku na svemu što je napravio za Modre te mu želimo puno sreće.

Kopirano!