Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Igrači uoči leta: Veselimo se turniru u Njemačkoj

Igrači Dinama u subotu ujutro su otputovali prema Njemačkoj, a uoči leta popričali smo sa Zvonkom Pamićem i Hilalom Soudanijem.

- Bio sam u Njemačkoj i znam da kod njih nikada nema popusta; nema veze što se radi o prijateljskom turniru – kaže Pamić uoči leta, a Soudani dodaje: - Igramo protiv Leverkusena, momčadi iz vrha jedne od najjačih liga na svijetu i neće nam biti lako, ali dat ćemo svoj trenutni maksimum iako je jasno da nismo niti blizu vrhunca forme.

- Nakon kratkog boravka u Zagrebu idemo na nastavak priprema, a posebno nas veseli ovaj turnir u Njemačkoj – govori vezni igrač Modrih pa nastavlja: - Tamo nas čekaju dvije utakmice protiv njemačkih klubova, igrao sam već s njima dok sam bio tamo i znam da kod njih nikada nema popusta; nema veze što se radi o prijateljskom turniru. Ići će 100 posto i svakako će to biti zanimljive utakmice, a mi se nadamo što boljem rezultatu.

Bundesliga počinje već sljedeći tjedan dok su Modri zapravo tek krenuli s pripremama: - Da, to je svakako njihova prednost jer će biti spremniji od nas, no sigurno da idemo tamo pokazati kako znamo igrati nogomet – zaključio je Zvonko, a slično razmišlja i Soudani: - Igramo protiv Leverkusena, momčadi iz vrha jedne od najjačih liga na svijetu i neće nam biti lako, ali dat ćemo svoj trenutni maksimum iako je jasno da nismo niti blizu vrhunca forme.

Poslije Njemačke momčad ide izravno u Tursku: - Tamo ćemo odraditi glavni dio priprema, odigrati četiri pripremne utakmice i što se bolje pripremiti za nastavak sezone – kaže uvijek dobro raspoloženi Alžirac pa zaključuje: - Ja se odlično osjećam, super je atmosfera u momčadi i gušt je biti dio toga, a i treninzi su zanimljivi.

 

Kopirano!