Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Informacije u vezi ulaznica za Dinamo – Austria

Prva utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Austrije Beč igra se u srijedu, 21. kolovoza, na Maksimiru, a prodaja ulaznica počet će dva dana ranije, u ponedjeljak, 19. kolovoza!

Pozivamo sve navijače da imaju razumijevanja ukoliko će biti gužve na blagajnama i ponesu sa sobom tekućinu jer će sigurno biti vruće. Isto tako, još jednom podsjećamo kako svakoga dana od 10-19 sati možete kupiti godišnju ulaznicu koja omogućava gledanje svih za javnost otvorenih domaćih utakmica Dinama na Maksimiru!

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo – Austria Beč će biti personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba predočiti osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list. Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu.

Cijene ulaznica:

tribina sjever 5 kuna

tribina istok 10 kuna

tribina zapad dolje 15 kuna

Također, vrlo je bitno naglasiti kako molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama, a redari će provoditi strogu kontrolu poštivanja reda sjedenja.

 

Pitanja i odgovori

Odgovore na česta pitanja u vezi ulaznica za utakmicu Dinamo - Austria pročitajte OVDJE.

Zbog svega navedenog pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima gdje će se vršiti kontrola.

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 19. kolovoza, u 9 sati, a blagajne će raditi do 18 sati. Ukoliko ulaznice ne budu rasprodane tijekom ponedjeljka, blagajne će od 9 do 18 sati raditi i u utorak, 20. kolovoza. U slučaju da ostane ulaznica i nakon prva dva dana prodaje, blagajne će raditi i na dan utakmice (21.8.) od 10 sati pa sve do kraja prvog poluvremena (21:30h).

Što se tiče gostujućih navijača, oni će biti smješteni na južnoj tribini koja će biti osigurana samo za navijače Austrije Beč, a ukoliko žele doći do ulaznice moraju kontaktirati klub iz Beča.

Kopirano!