Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ivo Pinto potpisao za Dinamo!

Novi igrač Dinama je Ivo Pinto! Portugalski bočni igrač potpisao je s Modrima četverogodišnji ugovor te se odmah priključio suigračima na pripremama u Sloveniji!

Osobni karton

Ime i prezime: Ivo Daniel Ferreira Mendonca Pinto

Državljanstvo: Portugalsko

Datum rođenja: 7.1.1990.

Visina / težina: 184 cm / 70 kg

Bivši klubovi: Porto, Gil Vicente, Vitoria Setubal,  Covilha, Rio Ave, Uniao Leiria, Cluj

Broj na dresu: 6

Ivo Daniel Ferreira Mendonca Pinto novi je igrač Dinama. Portugalski branič odradio je sve potrebne preglede, potpisao ugovor i potom krenuo za Sloveniju gdje su mu novi suigrači na pripremama.

- Gledali smo ga puno puta i svidjelo nam se kako igra. Osim što je čvrst u obrani jako se voli priključivati prema naprijed i to u punom šprintu tako da smatramo kako će nam donijeti moć po boku koja je danas vrlo bitna u nogometu – rekao je trener Modrih Krunoslav Jurčić.

Pinto ima 23 godine te preko 30 nastupa za mlade reprezentacije Portugala. Nakon dobre sezone 11./12. u dresu Uniao de Leirije otišao je u rumunjski Cluj gdje je čvrsto zauzeo mjesto na desnom boku te bio standarni član u prvenstvu i Ligi prvaka.

- Sretan sam što sam došao u Dinamo koji je veliki klub. Znam kakvi su ovdje ciljevi i spreman sam na sve izazove te jedva čekam priključiti se suigračima i početi s treninzima – rekao je odmah nakon potpisa ugovora novi igrač Modrih.

Zadovoljan obavljenim poslom bio je i sportski direktor Zoran Mamić: - Doveli smo igrači koji posljednjih par godina redovito igra u svojim klubovima i stalno napreduje. Osim toga, prošle sezone bio je standardan za Cluj u prvenstvu i Ligi prvaka tako da ima iskustvo igranja na najvišem nivou što nam je bilo jako bitno.

Kopirano!