Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Iz Barce u Dinamo: Presretan sam, želim napredovati i nadam se prilici

Torte, šampanjac, pjesma i odlično raspoloženje – tako bismo mogli opisati večeru Modrih na pripremama u Španjolskoj. Razlog? Jedan od najtalentiranijih svjetskih mladih igrača Dani Olmo službeno je registriran i postao je igrač Dinama! Itekako velika stvar i pravi razlog za "Modro slavlje" u Španjolskoj.

Mladić koji je godinama bio određen za prvu momčad Barcelone i kojeg su "lovili" i "mamili" najveći engleski klubovi službeno je registriran za – Dinamo: - Presretan sam što je proces registracije gotov i što imam pravo nastupa za Dinamo. Znao sam da će sve tako završiti kada sam dolazio ovdje, ali svejedno je ljepše "imati papir u ruci" – priča nam uvijek nasmijani 16-godišnjak.

Vratimo se malo na početak pa navijačima još jednom opiši kako je izgledao tvoj dolazak u Dinamo: - U ljeto prošle godine mi je došao moj menadžer i iznio ideju oko dolaska u Dinamo, a nakon razgovora s obitelji i ljudima iz Dinama smo brzo shvatili kako je to odličan potez. Razlog je vrlo jednostavan: dolazak u Dinamo je najbolji potez za moj nogometni razvoj. Dinamova nogometna škola je poznata u svijetu, a cijeli klub je poznat  po tome što mladim igračima rano pruža priliku igrati za prvu momčad. Zato sam i ja došao.

Trener o Daniju

- Dani ima tek 16 godina, a po njemu se jasno vidi da je golemi talent. Došao je kod nas iz jedne od najboljih nogometnih škola što je veliko priznanje za nas i naš klub jer je prepoznao Dinamo kao sredinu gdje će se kvalitetno razvijati. Odlično radi, trenira s prvom momčadi već neko vrijeme i nastavi li ovako vjerujem da je samo pitanje kada će debitirati za prvu momčad – rekao je trener i sportski direktor Zoran Mamić.

Talentirani mladić igra na sve tri ofenzivne pozicije, špicu i oba krila, ali isto tako zna igrati i poziciju iza napadača; ofenzivnog veznog. Prije dolaska u Zagrebu, a u posljednjih šest sezona čak je pet puta bio najbolji strijelac Barcelone. koju je s kapetanskom trakom oko ruke vodio do mnogih trofeja i brojnih uspjeha. Ništa manje nije uspješan niti u dresu reprezentacije Španjolske s kojom je samo prošle godine nastupao i osvojio turnire u Engleskoj, Kazahstanu i Srbiji. Naravno, Dani nastupa i za reprezentaciju Katalonije.

Mladi Katalonac zna puno danas sjajnih igrača koji su nosili dres Dinama: - Znam igrače koji su igrali ovdje kao što Modrić, Halilović, Kovačić, Mandžukić, Lovren, a danas igraju u Realu, Barceloni, Interu, Liverpoolu i Atletico Madridu tako da je više nego jasno da se ovdje sjajno radi. Naravno, na meni je iskoristiti sve što mi se ovdje pruža, nastaviti naporno raditi i trenirati te se izboriti za svoju priliku

Dani je od svojeg dolaska trenirao s prvom odnosno ponekad s drugom momčadi za koju je igrao i prijateljske utakmice: - U drugoj momčadi su također svi stariji od mene, igramo seniorske utakmice i tako se mladi igrač najbrže razvija. Osim toga, treniram s prvom momčadi Dinama koja radi po top svjetskim standardima, svaki dan sam sve bolji igrač i to je ono što me veseli i zašto sam došao u Dinamo. Uostalom, bio sam u Rovinju i sada sam ovdje u Španjolskoj, zar ne?

U tijeku su pripreme za nastavak sezone pa nam reci nadaš li se svom debiju u mjesecima ispred nas: - Svaki igrač želi igrati pa tako i ja. S druge strane, realan sam, imam tek 16 godina i na početku sam karijere, ali ako budem dobro radio i zaslužio sigurno da se nadam kojem nastupu. Kažem, ne treba žuriti, ali davat ću sve od sebe na treninzima da zaslužim priliku.

Za kraj nam reci pratiš li igre svojeg bivšeg kluba i suigrača: - Naravno da pratim, gledam sve utakmice. Želio bih se zahvaliti Barceloni na svemu, oni će uvijek biti moj klub i iskreno se nadam jednoga dana vratiti tamo. Katalonac sam, zna se što nama znači Barcelona i uvijek će biti u mom srcu. Mes que en club zaključio je simpatični mladić.

Dani, bienvenido a Dinamo!

 

Kopirano!