Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Iznenađenje prve momčadi povodom Dana žena

Igrači Dinama odlučili su Međunarodni dan žena 8. ožujka obilježiti na zaista prekrasan način.

Za vrijeme boravka prve momčadi na stadionu (a i kada momčad nije tamo) o igračima brine velik broj ljudi. Treneri, doktori, fizioterapeuti, oružari, ali i ženski dio tog ''velikog motora'' bez kojega ne bi sve funkcioniralo kao po špagici. Čistačice koje svakodnevno brinu o našim igračima, paze na čistoću svih prostorija gdje Modri borave i trude se da sve na stadionu i oko stadiona blista, kao i gospođe i gospodične koje rade u prekrasnom hotelu '' '67.'' gdje naši igrači provode slobodno vrijeme i vrijeme u karanteni prije i poslije utakmica. Tu je na kraju i ženski dio modre delegacije koji brine o prehrani prve momčadi - nutricionistkinja i kuharice koje sa smješkom svaki dan dočekaju igrače, stručni stožer i upravu kluba te brinu o tome da nikome ništa ne nedostaje... to je ta ženska snaga Dinama koja svakodnevno pazi na prvu momčad.

Iako ih u subotu popodne čeka utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici, kapetan Dinama Josip Šimunić i dokapetan Jerko Leko odvojili su malo vremena kako bi u ime igrača i stručnog stožera izveli jedno iznenađenje. Nakon kratke šetnje i kupovine crvenih ruža u blizini stadiona, Šimunić i Leko na prijevaru su ''sazvali sastanak'' ispred svlačionica, a zatim iznenadili ''slavljenice''. - Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud i rad i da smo ponosni što radimo s njima. U ime cijele momčadi od srca im hvala - rekao je kapetan Šimunić.

Crvene ruže kao čestitka za Dan žena simboličan su znak zahvalnosti gospođama i gospodičnama bez kojih modri klub sigurno ne bi funkcionirao tako dobro, a kako je cijelo iznenađenje izgledalo pogledajte u kratkoj video priči!


Kopirano!