Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić: Cijenimo Austriju, ali ovisimo o sebi

Nedugo nakon ždrijeba play-offa Lige prvaka u kojem su kuglice spojile Dinamo i Austriju Beč na konferenciju za medije su stigli trener Dinama Krunoslav Jurčić, kapetan Josip Šimunić i iskusni Jerko Leko.

Već ovaj vikend u Beču

- Krznar ili Rukavina će ići u nedjelju u Beč gledati derbi u kojem Austria igra protiv Rapida – rekao je trener.

- Kada smo postali nositelji mi nije bilo toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste, digne formu na još viši nivo, a onda s druge strane može biti bilo tko. Iako, moram priznati da sam baš jučer pričao s Vrdoljakom i rekao mu da bih htio izbjeći Legiju jer su čvrsta i prava natjecateljska momčad – rekao je trener Jurčić pa nastavio: - Izvukli smo suparnika koji je osvojio više od 50 trofeja u Austriji, klub velike tradicije i sigurno ih respektiramo, ali mi smo na nivou da ovisimo isključivo o sebi.

Slično razmišlja i Jerko Leko: - Puno smo bolja momčad, dižemo se u formi i svaku utakmicu smo sve bolji te idemo po treću uzastopnu Ligu prvaka. Cijenim Austriju i cijelu njihovu ligu, ali mi smo nositelji i favoriti te se tako i moramo postaviti na terenu.

Kapetan Modrih sjeća se igračkih dana stratega Austrije Nenada Bjelice: - Igrao sam s njim u Portugalu na Europskom i cijeli taj ciklus. Odličan igrač i čovjek pa mi je jako drago što je trener tako velike ekipe, ali se nadam da ćemo mu napraviti puno problema. Želim mu puno sreće na klupi i da napravi odličan rezultat u Europskoj ligi jer mi želimo u Ligu prvaka.

- Kada smo postali nositelji mi nije bilo toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste, digne formu na još viši nivo, a onda s druge strane može biti bilo tko – poručio je trener, a slično razmišljaju i igrači.

Često se na terenu s Bjelicom susretao i naš trener: - Da, bila je to igra "čovjek na čovjeka" jer sam bio zadnji, a on ofenzivni vezni. Napravio je sjajnu igračku karijeru u Austriji i potvrda toga je činjenica što je dobio veliki klub u ruke te je pred njime prava karijera – pa nastavio: - Neugodno je kada je na klupi protivnika "naš" čovjek koji zna sve detalje o Dinamu dok mi tek trebamo njih "skenirati", ali najbitnija je naša igra.

Netko je postavio pitanje o blizine Beča i brojnim Hrvatima kao lošoj strani, ali trener Jurčić je bez razmišljanja poručio: - Kakvi neredi? Mi očekujemo da nas pet tisuća Bad Blue Boysa odnese do pobjede i da zajedno proslavimo ulazak u Ligu prvaka.

Kopirano!