Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić nakon Zadra: Ovo nam je bila opomena

Dinamo je upisao sigurnu 3:0 pobjedu protiv Zadra, a trener Krunoslav Jurčić nakon utakmice iznio je svoje dojmove.

- Rekao bih da je ovo bila uobičajena utakmica u posljednje vrijeme gdje se protivnik čvrsto postavi kao danas Zadar koji je jako kvalitetno stajao u bloku. Protiv takvih ekipa treba biti malo življi što mi danas nismo bili; posebno u prvom dijelu. Kada se utakmice "otme kontroli" onda nastaju problemi pa sam morao posegnuti za nekim igračima koje danas nisam htio opterećivati, no na koncu je najbitnija pobjeda.

- Koliko god je bilo loših stvari, ovakve utakmice nam daju drugačije spoznaje odnosno s kime možemo računati i kako se možemo ponašati u domaćim utakmicama. Uostalom, ovo nam je bila opomena da se nijedan protivnik ne smije podcijeniti jer onda možemo imati problema.

- Koliko god je bilo loših stvari, ovakve utakmice nam daju drugačije spoznaje odnosno s kime možemo računati i kako se možemo ponašati u domaćim utakmicama. Uostalom, ovo nam je bila opomena da se nijedan protivnik ne smije podcijeniti jer kada se utakmice "otme kontroli" možemo imati problema.

Trener je rekao kako igrači nisu na pravi način ušli u utakmicu: - Veliki dio igrača je lagano i opušteno ušlo u utakmicu, a s takvim pristupom je teško rano "otključati" protivnika – kaže trener pa na pitanje "je li nešto sebi predbacuje" odgovara: - Trener je u Maksimiru uvijek kriv tako da mislim kako to uopće ne bi trebala biti tema. To smo već odavno utvrdili, zar ne? – rekao je trener uz smiješak, nasmijao okupljene novinare i nastavio na pitanje o brojnim promjenama u sastavu: - Uvijek kada se priča o "previše" i "premalo" promjena onda je to dosta subjektivno. Mi smo nedavno izašli iz priprema, ovi igrači su prije desetak dana igrali utakmice i onda je logično da upravo sada možemo posegnuti za više promjena nego negdje u sredini ili na kraju sezone. Mi smo Dinamo i kažemo da imamo 25 igrača koji u svakom trenutku mogu zadovoljiti kriterije kluba pa su onda logične rotacije.

- Uostalom, zar se nije po medijima nedavno na više stranica pisalo upravo o tim igračima koji su imali manju minutažu? Danas su upravo ti igrači dobili priliku – zaključio je trener.

Kopirano!