Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić: Ovakve pobjede su odličan poticaj

Dinamo je uoči gostovanja u Moldaviji kod Sheriffa dobio injekciju samopouzdanja i izborio nova tri boda protiv Splita. Zadovoljstvo rezultatom i pristupom svoje momčadi pokazao je i trener Modrih Krunoslav Jurčić.

-  Ovakve utakmice i pobjede znaju biti velik poticaj za ono dalje, a nas to "dalje" itekako interesira. Pobjeda u zadnjim minutama je iznimno značajna stvar i vjerujem da će to biti dobar motiv za susret sa Sheriffom u srijedu koji nam je jako važan. Nadam se da ćemo tada biti što bolji i koncentriraniji i napraviti sve da uspješno idemo dalje – istaknuo je strateg Modrih dodavši kako se na ovoj utakmici pokazao onaj akumulirani umor iz prethodne dvije utakmice.

- Znao sam i da imamo probleme onog trenutka kad uđemo u četiri, pet izmjena. Znao sam da ćemo se mučiti. Ipak, očekivao sam neku bolju reakciju od par pojedinaca. Očekivao sam da lakše prebrodimo ovu utakmicu - pričao je trener nakon utakmice pa nastavio: Split je, nadalje, jedna izvanredna ekipa, koja zna svoj posao. U svakom trenutku je svaki igrač stajao tamo gdje je trebao. Unatoč tome, moji su dečki izborili pobjedu i to visokom koncentracijom i na tome im čestitam.

Što se tiče izostanaka, Ademi i Čop su ozlijeđeni, no za srijedu bi trebali biti spremni, ističe trener, koji je na poluvremenu morao napraviti dvije prisilne izmjene: Pivarić i Pamić primili su nezgodne udarce i nisu mogli nastaviti s igrom – zaključio je trener Modrih.

Kopirano!