Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić: Šteta što nismo pobjedom upotpunili feštu kadeta

Trener Dinama Krunoslav Jurčić kratko je analizirao utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca.

- Prvo bih čestitao Dragovoljcu na jako dobroj utakmici gdje su nam jako dobro parirali – rekao je trener na početku pa nastavio: - Iskoristit ću riječi svog suradnika koji mi je nakon utakmice rekao "i u kvartu je teško nakon sat vremena početi igrati nogomet". To najbolje opisuje kako smo danas igrali. Naravno, kada se tako uđe u susret onda kada i ubrzamo odnosno krenemo igrati na pravi način onda se zamjerite sreći. Tako to ide.

Ideja je bila da Alen Halilović bude između linija: - Zamislili smo da on "pliva" u međuprostoru s dva zadnja vezna iza leđa koji mu zatvaraju prostor, ali nije nam se to ostvarilo. Htjeli smo dignuti ritam igre u nastavku pa smo ubacili igrače koji su u višoj natjecateljskoj formi.

Objasnio je trener kako je upozoravao igrače na moguće opuštanje: - Ovo nam je peta utakmice u 14 dana, fizički i psihički smo jako ispražnjeni i upravo zbog toga samo pozivao na oprez, ali nadao sam se da ćemo naći snage i pobjedom se priključiti našim sjajnim kadetima i upotpuniti feštu kluba – rekao je trener pa zaključio: - Ništa, našim mladićima želim od srca čestitati na golemom uspjehu, a mi idemo dalje.

Kopirano!