Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić uoči početka prvenstva: Nema ljepše od utakmica

O Jedvaju i Vrsaljku

- Uvijek su u ovakvoj situaciji dvojaki osjećaji jer mi je s jedne strane drago što su ti momci napravili veliki iskorak i riješili egzistenciju te sam ponosan, ali mi je žao što odlaze jer su dio ekipe i automatizama na kojima smo radili. Kažem, želim im obojici puno sreće.

Dinamo od 21:00 u petak, 12. srpnja, utakmicom 1. kola MAXtv Prve lige protiv Osijeka počinje obranu naslova prvaka, a dan uoči utakmice trener Modrih Krunoslav Jurčić došao je pred okupljene novinare i najavio utakmicu.

- Drago mi je da počinje prvenstvo. Lijepo je raditi na pripremama, ali nema ništa ljepše nego kada počnu utakmice i natjecanja – rekao je trener na početku pa nastavio: - Što se tiče povreda, definitivno za utakmicu ne konkurira Halilović koji ima manjih problema s tetivom i listom kao niti Beqiraj koji zbog povrede zgloba trenira smanjenim intenzitetom. Svi ostali, uključujući Pinta i Sarea, su na dispoziciji s time da je Sare u dosta boljem stanju jer je odradio kompletne pripreme s Clujom i igrao utakmice dok je Pinto imao dosta dugačku pauzu i njega od prvog dana pripremamo za ono što nas čeka jer nam je izuzetno bitan igrač.

(Godišnje) ulaznice

Sve o godišnjim ulaznicama pogledajte OVDJE, a o pojedinačnim ulaznicama za utakmicu s Osijekom OVDJE.

- Dolazi nam Osijek koji je uvijek zatvoren na Maksimiru i u zadnje vrijeme ih dosta teško "otvaramo". Osijek je i ove godine bio prvak u juniorskoj konkurenciji otkuda su i popunili ekipu pa tako iako dobro poznajem našu nogometnu scenu u Osijeku ima dosta mladih igrača koji mi nisu poznati odnosno koje ću u petak upoznati – rekao je trener o gostima pa se okrenuo vlastitoj momčadi.

- Bitno da smo mi dobro posloženi i već od sutra želimo pomalo demonstrirati ono na čemu smo radili posljednjih tjedana.

 O Alenu Haliloviću

- Jako sam zadovoljan kako je radio na pripremama i kako prima sugestije te se izgrađuje u kompletnog igrača. Alenu nikada ne smijemo "ubiti" ono jako puno što mu je Bog dao nego mu samo moramo izgraditi kapacitete da bi mogao egzistirati u vrhunskom nogometu. Oko njega se događa jako puno toga i neminovno je da na tako mladom dečku ostane utisak, no na njemu ne vidim apsolutno nikakve promjene i jako sam zadovoljan s njim.

Trenera su novinari pitali za komentar mogućih odlazaka Tina Jedvaja i Šime Vrsaljka: - Što se tiče Tina tu je priča između klubova riješena, a Vrsaljko je dobio slobodno kako bi riješio svoj status i vidjet ćemo što će od svega biti jer jučer su neki dečki "bili u Tottenhamu" tako da treba biti oprezan. Drago mi je što se radi o dečkima za koje sam jako vezan; posebno s Vrsaljkom kojeg sam gledao još u Lokomotivi i sjećam se kada smo ga Miljenko Rak i ja gledali i kada sam rekao "ovog dečka ćemo dovesti u Dinamo". Prolazio sam s njim sve faze odrastanja, od "momčića" do pravog čovjeka što je Šime danas. Kada smo kod Tina, u siječnju su mi govorili da će on ići na posudbu u Radnik i čak su rekli da nije niti za to spreman, a na prijedlog Tome Rukavine i Zvonka Komesa koji su radili šest mjeseci u juniorima smo ga poveli na pripreme. Nakon dvije utakmice sam rekao da će on igrati, a šest mjeseci kasnije je otišao u Romu i ja mu želim puno sreće. Naravno, Tin mora proći proces sazrijevanja i sigurno će imati pogrešaka kao protiv Hajduka, ali uopće ne dvojim da je pred njime velika nogometna karijera – ispričao je trener i dodao: - Uvijek su u ovakvoj situaciji dvojaki osjećaji jer mi je s jedne strane drago što su ti momci napravili veliki iskorak i riješili egzistenciju te sam ponosan, ali mi je žao što odlaze jer su dio ekipe i automatizama na kojima smo radili. Kažem, želim im obojici puno sreće.

Dođe li zaista do odlazaka ova dva igrača, Modri će znati reagirati: - Naravno da se ponašamo kao ozbiljan klub jer smo ostali na tri stopera: Šimuniću, Addyju i Šimunoviću. Gledamo što ima na tržištu i što nam se nudi jer je upražnjeno mjesto jednog stopera - zaključio je trener Modrih.

Kopirano!