Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Kako je dobro vidjeti te opet: Ogi se vratio kući!

Predstavljanje u srijedu

Ognjen Vukojević će navijačima i javnosti biti predstavljen na konferenciji za medije u srijedu, 13. kolovoza, u 12 sati. Na terenu će se, pak, imati priliku predstaviti već u petak kada Modri u 20:15 dočekuju Split.

Ognjen Vukojević se vraća u Dinamo! Dosadašnji zadnji vezni kijevskog Dynama vraća se u najdraži klub na jednogodišnju posudbu, a uz mogućnost produljivanja suradnje.

Ime i prezime: Ognjen Vukojević

Datum rođenja: 20.12.1983.

Pozicija: Zadnji vezni

Dosadašnji klubovi: Varteks, Slaven Belupo, Lierse, Dinamo, Dynamo Kijev, Spartak Moskva

Reprezentacija: 55 nastupa / 4 gola

- Jako sam sretan što se vraćam u Dinamo i hrvatski nogomet. Spreman sam i znam da svojom kvalitetom, ali i iskustvom mogu pomoći Modrima u ostvarivanju ciljeva. Više puta sam kroz karijeru govorio kako ću se vratiti u Dinamo, bilo je samo pitanje trenutka, a sada smo se klub i ja dogovorili kako je idealan. Jako mi se svidio projekt koji mi je predstavilo vodstvo kluba i planovi koje imaju u sljedeće tri-četiri godine te želim biti dio toga. Isto tako se želim zahvaliti čelnicima Dynamo Kijeva gdje sam proveo krasne godine i koji su me pustili da se vratim kući – rekao je Ogi nakon potpisivanja ugovora.

Vukojević je karijeru počeo u okolici rodnog Bjelovara pa preko Varteksa došao u Slaven Belupo gdje su ga dobre igre odvele u belgijski Lierse. Tamo se nije dugo zadržao i 2006. dolazi u zagrebački Dinamo gdje ostavlja dubok trag. Ogi s Modrima osvaja tri prvenstva, dva Kupa i jedan Superkup da bi sjajnim igrama privukao pažnju mnogih te na koncu u svibnju 2008. odlazi u Dynamo Kijev. Naravno, Vukojević je godinama bio i reprezentativac te skupio 55 nastupa u dresu Hrvatske.

Novi/stari veznjak Modrih u karijeri je svojom borbenošću i zalaganjem na terenu i van njega svugdje bio ljubimac tribina koje su znale prepoznati njegov profesionalni odnos. 30-godišnjak se odmah stavio na raspolaganje treneru, već u utorak odradio trening s momčadi i čeka na svoj novi debi u dresu Modrih.

Ogi, kako je dobro vidjeti te opet!

Kopirano!