Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Kapetan zlatne generacije potpisao s najdražim klubom

Svečano je bilo danas u Plavom salonu gdje je višegodišnji ugovor s najdražim klubom potpisao Zagrepčanin Borna Sosa, sjajni bočni igrač i kapetan fantastične generacije "zlatnih" kadeta.

Osobni karton

Ime i prezime: Borna Sosa

Datum rođenja: 21.1.1998.

Mjesto rođenja: Zagreb

Pozicija: Lijevi bočni

- Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim – ispričao je u jednom dahu simpatični mladić koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan.

Borna je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s 8 godina. Talentirani mladić prošao je sve uzraste našeg kluba, igra na poziciji lijevog bočnog, a osim sjajnih igračkih osobina treneri i suigrači koji su s njim radili već godinama hvale Bornu i kao osobu. Mladić je već igrao i za prvu momčad kada je ekipa u listopadu gostovala na turniru u Vukovaru.

- Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost – rekao nam je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

Borna je svakako budućnost Dinama i sigurni smo kako će u godinama koje dolaze navijačima i klubu donijeti puno razloga za zadovoljstvo.

Kopirano!