Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

"Komotna situacija": Idemo igrati našu igru i nadamo se lijepoj utakmici

Dinamo u subotu gostuje kod Hajduka na Poljudu, a dan uoči derbija na konferenciji za medije susret je najavio pomoćni trener Modrih Damir Krznar. Glavni trener Zoran Mamić zbog bolesti i visoke temperature nije mogao doći pred medije, ali trebao bi u subotu biti u Splitu i voditi momčad u derbiju.

I trener na "injury listi"

Na konferenciji za medije nije bio glavni trener Zoran Mamić koji je zbog visoke temperature ostao kod kuće. Iako se trener priključio ionako dugačkom popisu bolesnih odnosno ozlijeđenih ipak bi trebao doći na utakmicu i, ako to bude moguće, voditi momčad s klupe.

- Nadam se da nas sutra čeka utakmica kakva dolikuje velikom derbiju Dinama i Hajduka. Zadnje tri – četiri utakmice su bile lijepe za gledanje i vjerujem da će i ova biti takva, a ima nekoliko stvari zašto to mislim – rekao je Krznar pa objasnio: - Dinamo je u "komotnoj situaciji", imamo veliku bodovnu prednost, idemo se nadigravati i prije svega uživati u nogometu. S druge strane Hajduk je dolaskom novog trenera počeo rast, glavne uloge imaju igrači i trener, priča se o nogometu i prema tome očekujem lijepu i atraktivnu utakmicu.

Modri su Split putuju s puno problema s ozljedama, a dobra vijest je što se nakon odrađene suspenzije u konkurenciju vraćaju Ivo Pinto i Leonardo Sigali: - Kandidiraju svi igrači koji su igrali protiv Zagreba, a vraćaju se i suspendirani igrači. Naravno, ne možemo računati na Antolića, Pivarića, Musu, Pavičića, Soudanija, Cekicija i Husejinovića, a nema niti Sose koji ima obaveze u reprezentaciji. Sastav? Mogu reći da će na golu biti Eduardo, a ostalo ćemo vidjeti.

- Mi smo momčad koja se ne podređuje protivniku, Igramo svoju igru, stvaramo svoje vizije, imamo ideju kako želimo igrati i nadam se da ćemo je provesti u djelo. Očekujemo da će Hajduk pokušati prekršajima usporiti igru jer mislimo da nam mogu parirati samo ako uspore igru, ali baš zato smo posljednjih dana puno radili na brzoj predaji lopte i vjerujemo da imamo rješenje – rekao je pomoćni trener Damir Krznar.

Iz Splita trener Poklepović, u svom stilu, najavljuje da zna kako zaustaviti Modre: - Igrao sam kao igrač protiv njega, bio mi je predavač na akademiji i ta predavanja su bila sjajna i pravi spektakl. On je veliko bogatstvo za cijeli naš nogomet i apsolutno očekujem sutra nekakve vratolomije; barem verbalne. Odčepljivanje i začepljivanje? Iskreno, ne znam što to znači; to vjerojatno zna samo on – rekao je pomoćni trener Modrih pa nastavio o tome kako će se Dinamo postaviti na Poljudu.

- Mi smo momčad koja se ne podređuje protivniku, Igramo svoju igru, stvaramo svoje vizije, imamo ideju kako želimo igrati i nadam se da ćemo je provesti u djelo. Očekujemo da će Hajduk pokušati prekršajima usporiti igru jer mislimo da nam mogu parirati samo ako uspore igru, ali baš zato smo posljednjih dana puno radili na brzoj predaji lopte i vjerujemo da imamo rješenje.

- Bod? Iskreno, ne bi me zadovoljio, ali nema to veze s derbijem nego jednostavno sa činjenicom da smo mi Dinamo i uvijek idemo na pobjedu.

Krznar je odgovorio i na pitanje "bi li ga zadovoljio bod na Poljudu?": - Iskreno, ne bi me zadovoljio, ali nema to veze s derbijem nego jednostavno sa činjenicom da smo mi Dinamo i uvijek idemo na pobjedu – rekao je trener Modrih koji je uz smiješak odgovorio na pitanje "kako iz Hajduka najavljuju posebne čuvare za Fernandesa i Henriqueza": - I Ronaldo i Messi imaju svoje posebne čuvare pa svejedno odrade svoje.

Modri su ove sezone neporaženi u prvenstvu, a nadaju se da će taj niz trajati što dulje: - Porazi su sastavni dio nogometa i tako ih doživljavamo. U ovom prvenstvu ih još nismo imali, no spremni smo da jednom dođe jer je to normalno, ali nadam se ne sutra. Što se nas tiče, nadamo se za jedno dvije godine – zaključio je dobro raspoloženi naš bivši igrač, a već godinama pomoćni trener.

Kopirano!