Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Krznar uoči Istre: Želimo pobjedom završiti ciklus

Dinamo u subotu u 21:00 na Maksimiru igra utakmicu 8. kola MAXtv Prve lige protiv Istre 1961, a dan uoči utakmice pomoćni trener Damir Krznar otkrio je kakvo je stanje u momčadi.

Svatko na svoje mjesto

Molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama, a redari će provoditi kontrolu poštivanja reda sjedenja.

- Jako bitna utakmica. Sjetimo se samo kako smo završili s Dragovoljcem prošli ciklus tako da je jasno da moramo biti oprezni. Bitno je završiti ovaj traumatični i dosta težak ciklus pobjedom – rekao je pomoćni trener Modrih pa u danu kada je glavna tema bio ždrijeb Europa lige nastavio o sljedećoj utakmici koja čeka Modre.

- Istra je okarakterizirana svojim trenerom, gospodinom Pamićem kojeg izuzetno cijenim. On svoju pozitivnu energiju i filozofiju života jako dobro prenosi na svoju momčad i to se vidi u njihovim izvedbama – kaže strateg Modrih pa nastavlja: -  Očekujem raspoloženu hrabru Istru i sigurno da ćemo morati uložiti puno energije da ih svladamo. Nije to nikakvo skrivanje ili idealiziranje Istre, ona je momčad koju treba respektirati, to pokazuje i zadnja igra protiv Hajduka, no imamo dosta "oružja" za ovu utakmicu i želimo pobjedu.

- Istra je jako dobra momčad i izuzetno cijenim njihovog trenera, no mi smo Dinamo, apsolutni smo favoriti i želimo pobjedu – rekao je Damir Krznar uoči utakmice.

Dinamo će do pobjede morati bez Addyja koji je ozlijedio aduktor te Ademija koji ima tri žuta kartona pa neće biti u sastavu koji će, kako je rekao Krznar: - Biti vrlo sličan onome u Beču – pa zaključio: - Mi smo Dinamo i apsolutni smo favoriti, a nadam se dobroj utakmici.

Kopirano!