Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Mamić: Želimo pobjedu i čistu mrežu, ali neće biti lagano (video)

Dinamo  u petak od 20:15 u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive igra utakmicu 2. kola MAXtv Prve lige. Kao i uvijek, dan uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić na konferenciji za medije najavio je susret.

Čestitka kapetanu

- Čestitka Šimuniću koji je pogotkom protiv Žalgirisa postao najstariji strijelac u povijesti Dinama – rekao je dobro raspoloženi trener pa u šali dodao: - Ima ovaj "neki" interesantni na trećem mjestu. Više o novom najstarijem strijelcu u povijesti Dinama možete pročitati OVDJE.

- Utakmica kojom želimo nastaviti dobru seriju što znači da želimo dobiti bez da primimo gol. Zahtjevi su isti kao i na prošlim utakmicama, a očekujem da momčad dodatno pojača i ostavi još bolji dojam nego što je to bio slučaj – rekao je trener pa nastavio o Lokomotivi: - Pokazali su u Osijeku da su vrlo nezgodni, željni igre, brzi i rastrčani tako da neće biti lagano. Bit će teško i zahtjevno i ako od prve minute ne uđemo kako treba imat ćemo velike poteškoće. Nijedna s njima nije lagana. Dovoljno se sjetiti samo prošle u kojoj smo izjednačili u posljednjim minutama iako smo imali puno šansi  – nasmijao se trener pa u šali dodao: - Koliko se sjećam, tu smo utakmicu igrali bez suca.

O Hajduku

- Malo je uvijek dvojbeno treba li netko iz Dinama i(li) tko se preziva Mamić komentirati poteze Hajduka, ali ja to ne bih radio. Oni nama više, nažalost, nisu konkurenti, neka se bave sami sa sobom i rade ono što misle da je ispravno.

Modri su se tek jučer vratili iz Litve pa stanje u momčadi sigurno nije idealno: - Jučer na treningu nismo imali većih posljedica, ali obično dva dana iza utakmice na vidjelo izađu ozljede i mogući problemi iako mislim da neće biti većih ozljeda – kaže trener pa nastavlja: - Bit će sigurno promjena. Neki su umorni, neki se vraćaju, a neke želimo isprobati tako da će biti promjena.

Navijačima će se prvi puta predstaviti i novo pojačanje Wilson Eduardo: - Dobit će određenu minutažu, a vidjet ćemo hoće li to biti od početka. Jučer smo se upoznali, a danas ću s njim sjesti i imati konkretan razgovor pa ćemo vidjeti kako se on osjeća i kako razmišlja.

O Lokomotivi

- Pokazali su u Osijeku da su vrlo nezgodni, željni igre, brzi i rastrčani tako da neće biti lagano. Bit će teško i zahtjevno i ako od prve minute ne uđemo kako treba imat ćemo velike poteškoće. Nijedna s njima nije lagana.

Trener je kratko govorio i o sljedećem protivniku Dinama – danskom Aalborgu: - Radi se o momčadi koja zaslužuje silan respekt; trostruki zbog domaćih trofeja koje su osvojili u jakoj konkurenciji. Dodamo li tome važnost natjecanja onda znamo da zaslužuju maksimalnu pažnju – a na kraju na pitanje o Hajduku zaključio: - Malo je uvijek dvojbeno treba li netko iz Dinama i(li) tko se preziva Mamić komentirati poteze Hajduka, ali ja to ne bih radio. Oni nama više, nažalost, nisu konkurenti, neka se bave sami sa sobom i rade ono što misle da je ispravno.

 


Kopirano!