Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Matel: Bilo mi je žao kada je Dinamo izgubio od Astre

Na pripremama u Španjolskoj novim se suigračima priključio Alexandru Matel. S rumunjskim desnim bočnim smo kratko popričali odmah nakon potpisa ugovora, a sada nam je otkrio kakvi su njegovi prvi dojmovi nakon nekoliko odrađenih treninga.

Alexandru privatno

- Oženjen sam, a za tri tjedna ću postati i ponosni otac sina. Već sam našao stan u Zagrebu, a supruga i sin će doći nakon poroda tako da se veselim tome.

- Jako sam sretan što sam ovdje i što sam došao u Dinamo. Razgovori između Modrih i mene nisu počeli sada nego još na početku sezone, ali vlasnik Astre me nije htio pustiti pa sam tek na zimu došao u Zagreb – kaže dobro raspoloženi desni bočni koji upravo zbog toga dugo nije igrao: - Da, kada sam rekao da neću potpisati novi ugovor nisam igrao. Koliko će mi trebati za ulazak u formu? Teško je reći, ali dat ću sve od sebe da to bude što prije.

Konkurenciju na desnom boku, Ivu Pinta, odlično poznaje iz rumunjske lige kada je Ivo igrao za Cluj: - Ivo je jako dobar igrač i sigurno će mi biti odlična konkurencija, ali to je u nogometu pozitivna stvar. Jedan drugoga ćemo gurati naprijed i to može biti samo dobro za obojicu i Dinamo – kaže igrač koji ima 13 nastupa za Rumunjsku: - Naravno da se nadam dobrim igrama u Dinamu vratiti u reprezentaciju. Svaki sportaš na svijetu želi nastupati za svoju državu pa tako i ja.

Prije nekoliko mjeseci Alexandru je bio u zanimljivoj i neuobičajenoj situaciji. Naime, igrali su Dinamo i Astra, a on je bio igrač Astre, no i jako blizu Dinama pa je otkrio za koga je navijao: - Bio sam tužan kada je Astra dobila jer je već tada moj dolazak u Dinamo bio skoro gotova stvar, a mom novom klubu je ta pobjeda trebala za nastavak natjecanja. Isto tako Astra nije imala nikakve šanse za prolaz dalje – zaključio je simpatični bočni igrač Modrih.

Kopirano!