Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Matel potpisao za Modre: Znam puno o Dinamu i sretan sam što sam ovdje

Modri su između dva dijela priprema doveli pojačanje na desnoj strani obrambene linije jer je 4,5 godišnji ugovor s Dinamom potpisao Alexandru Matel! Dok je momčad završavala s pripremama u Rovinju 25-godišnji rumunjski reprezentativac došao je u Zagreb, riješio sve detalje i priključit će se momčadi u nastavku priprema.

- Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja i nadam se da ću pomoći svom novom klubu u ostvarivanju što boljih rezultata – rekao nam je novi desni bočni Modrih nakon potpisa ugovora.

- Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja – rekao je nakon potpisa ugovori 25-godišnji novi desni bočni Modrih.

Alexandru je rođen 17. listopada 1989. u Constanti gdje je počeo igrati za Farul. Nakon posudbe u rumunjsku Deltu 2010. godine kupuje ga Astra s kojom ostvaruje najbolje rezultate u povijesti kluba: osvaja Kup, Superkup i drugo mjesto u prvenstvu. Odlične igre u klubu nisu promaknule niti izbornicima pa je tako s nepune 22 godine u jesen 2011. debitirao u dresu reprezentacije.

Igrač koji ima 13 nastupa za rumunjsku reprezentaciju nije igrao ove sezone i u Dinamo dolazi nakon pauze: - Da, kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo u klubu su rekli da neću igrati. Upravo iz tog razloga sam sretan što se moj dolazak u Zagreb ostvario već na zimu, a nisam morao čekati istek ugovora na ljeto. Cijelo vrijeme sam trenirao i spreman sam, ali naravno da kada se ne igraju utakmice ipak to nedostaje. Vjerujem da ću se brzo pripremiti, uhvatiti ritam i doći na željenu razinu – ispričao je Alexandru.

Novim pojačanjem u obrani zadovoljan je trener: - Dugo smo ga pratili i kada smo se odlučili za njega nije bilo pitanje "hoćemo li ga dovesti" nego "kada će to biti". Zadovoljan sam što je klub uspio riješiti da to bude već na zimu kako bi nam Alexandru pomogao već u ovoj sezoni i što se bolje pripremio za iduću – rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Alexandru bun venit!
 

 

Kopirano!