Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modra budućnost: Kapetan juniorske momčadi potpisao ugovor

Svečano je bilo u Plavom salonu gdje je profesionalni ugovor s najdražim klubom potpisao Jakov Biljan! 18-godišnji kapetan naše juniorske momčadi potpisao je s Modrima ugovor te će tako uskoro nositi i dres prve momčadi.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Jakov Biljan

Datum i mjesto rođenja: 2.8.1995., Zagreb

Pozicija: Zadnji vezni

Zadnji vezni u Dinamo je došao s 12 godina, a teško je nakon potpisa ugovora skrivao sreću: - Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao ugovor s Dinamom. Rođen sam u Zagrebu, volim ovaj klub i teško mi je naći riječi kojima bih opisao što sada osjećam. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki dan još više treniram te se tako izborim za priliku u prvoj momčadi – pričao je oduševljeni mladić nakon potpisa ugovora.

- Za Jakova već godinama znamo da će biti budućnost našeg kluba tako da smo jako sretni što smo potpisali ovaj ugovor. On je pravi moderan vezni igrač, a krase ga izuzetna srčanost i hrabrost koja je vjerojatno i dodatno istaknuta kada nastupa za svoj Dinamo. Naravno, pred njim je izuzetno puno rada da bi ostvario svoje pune potencijale, a mi ćemo sve napraviti da do toga što prije dođe – rekao je sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Naravno, sigurni smo kako je ovo tek početak velike nogometne karijere, a Jakovu želimo puno sreće i zdravlja te se nadamo kako će u godinama ispred nas pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva.

Kopirano!