Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri čekaju Zadar: Respekt Zadru, ali želimo novu pobjedu

Dinamo u ponedjeljak, 16. veljače u 17 sati u 21. kolu domaćeg prvenstva na Maksimiru dočekuje Zadar. Modri su u nastavku sezone dobili Lokomotivu i u Kupu Istru pa trener Mamić, uz dužan respekt prema Zadru, vjeruje u nastavak dobrih igara i pobjeda.

- Odradili smo ovaj "mini ciklus" u Rovinju tijekom kojeg smo dobili utakmicu u Puli. U Zagreb će se ekipa vratiti u nedjelju i spremni i koncentrirani čekamo utakmicu protiv Zadra – priča nam trener nakon posljednjeg treninga u Rovinju odnosno uoči povratka za Zagreb.

- Zadar je dobra ekipa iz koje će bivši izbornik i novi trener Igor Štimac znati izvući maksimum. Pokazali su to već na početku nastavka kada su upisali pobjedu protiv izravnog konkurenta, a i u Kupu su odigrali vrlo dobru utakmicu. Ipak, uz sav dužan respekt i ozbiljnost s kojom pristupamo i ovoj utakmici već sam puno puta rekao kako je Dinamo taj koji odlučuje kako će izgledati utakmice u domaćem prvenstvu. Moramo biti pravi od samog početka i uz kvalitetan pristup niti rezultat ne bi trebao izostati  – rekao je trener uoči utakmice protiv Zadra (ponedjeljak, 17 sati)

Kao i uvijek, prvo pitanje je "stanje u momčadi": - U Rovinju smo odlično radili, imali smo sjajne uvjete i odlazak u Istru se ponovno pokazao kao pun pogodak. Što se tiče liječničkog kartona svakako je dobro što utakmica protiv Istre, unatoč teškom terenu, nije ostavila posljedice tako da nemamo novih problema – kaže trener što znači kako protiv Zadra vjerojatno neće moći računati na Antolića i Musu odnosno sigurno na Husejinovića i Pivarića.

Kakva je situacija s kapetanom Antolićem koji je nakon susreta u Puli otišao za Zagreb: - Još na pripremama je osjetio bol u leđima, a očito to nije skroz prošlo pa se iz Rovinja vratio kući kako bi obavio pretrage, ali nema većih problema i kapetan bi se uskoro mogao priključiti ekipi.

Što reći o idućem protivniku Modrih: - Zadar je dobra ekipa iz koje će bivši izbornik i novi trener Igor Štimac znati izvući maksimum. Pokazali su to već na početku nastavka kada su upisali pobjedu protiv izravnog konkurenta, a i u Kupu su odigrali vrlo dobru utakmicu. Imaju nekoliko opasnih pojedinaca na koje moramo paziti, a opasni su iz kontri i prekida tako da ćemo morati biti koncentrirani. Ipak, uz sav dužan respekt i ozbiljnost s kojom pristupamo i ovoj utakmici već sam puno puta rekao kako je Dinamo taj koji odlučuje kako će izgledati utakmice u domaćem prvenstvu.

Na pitanje o mogućim promjenama u sastavu trener je, ovisi kako se gleda, vrlo (ne)određen: - Bit će nekoliko promjena, kao i uvijek. Imamo dosta igrača, odlično rade i naravno da zaslužuju dobivati minutažu tako da će i ovoga puta biti par promjena. Kojih? To ćemo još vidjeti – poručio je uz smiješak trener.

Kao što smo već rekli, utakmica protiv Zadra igra se u ponedjeljak u 17 sati. Vidimo se na Maksimiru!

 

Kopirano!