Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri na Celtic Parku: Nismo favoriti, ali nismo se došli predati

Dinamo je u srijedu oko podneva stigao u Škotsku, a momčad je navečer odradila trening na legendarnom Celtic Parku. Kao i uvijek, prije treninga trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu.

- Znamo puno o Celticu, gledali smo sve njihove utakmice i znamo što nas čeka – rekao je trener na početku pa nastavio: -Celtic je velika momčad koja ima sjajnu atmosferu i stadion, a iako njihovi rezultati nisu toliko dobri koliko bi navijači željeli mi ih maksimalno respektiramo. Privilegija je igrati u takvoj atmosferi te ćemo dati sve od sebe kako bismo prikazali što bolju igru.

- Sigurno da su oni na svom stadionu favoriti, ali znamo svoje kvalitete i nismo se došli predati – rekao je Domagoj Antolić večer uoči utakmice.

Slično razmišlja i naš vezni igrač Domagoj Antolić: - Cijela momčad je motivirana i sretna što ćemo sutra istrčati na Celtic Parku; svi znamo kakva nas atmosfera čeka. Pripremali smo se, znamo mane i vrline Celtica, a čak smo se pripremili i na atmosferu jer su nam treneri pokazavali snimke navijača.

Škotski velikan nije najbolje ušao u sezonu: - Svaka utakmica je za sebe i ima svoju priču tako da mi je teško reći koliko će to imati utjecaja. Ne pada nam napamet podcijeniti ih, moramo biti jako dobri, bolji nego protiv Astre u prvoj utakmici kako bismo ovdje ostvarili pozitivan rezultat – kaže trener koji na komentar kako vjerojatno neće biti pun stadion odgovara: - Mislim da će biti dosta ljudi, ali ovdje i 20, 30 ili 40 tisuća napravi sjajnu atmoferu kakvu sam kao igrač doživio rijetko gdje.

Domaći trener je rekao kako im treba "10 bodova za prolazak skupine", a slično razmišlja i trener Modrih: - Mislim da je to dosta za prolazak skupine koja je dobra i svatko može svakoga dobiti; nitko ne odskače (ne)kvalitetom – priča trener, a o jakim stranama Celtica ističe: - Imaju puno dobrih igrača: McGregor, Ščepović... Ipak, moramo biti koncentrirani na sve, a ne samo na pojedince. Guidetti? Naravno da je dobro što ne igra jer je u zadnjih nekoliko utakmica bio jako dobar.

Kopirano!