Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri nastavili suradnju s nogometnom školom Victory

U nedjelju su nakon treninga Modri ugostili predstavnike nogometne škole Victory te suradnju dignuli na još višu razinu! Naime, dva predstavnika škole iz Vukovara doći će trenirati u našu nogometnu školu.

Dinamo i nogometna škola Victory uspješno surađuju već godinu dana, a kao rezultat kvalitetne suradnje u nogometnu školu najboljeg hrvatskog kluba doći će trenirati dva mladića iz istočne Hrvatske.

- Ovim putem bih se u ime cijele nogometne škole Victory zahvalio Dinamu i sretni smo što se nastavlja suradnja između nas i najvećeg kluba u Hrvatskoj – rekao je jedan od osnivača i voditelja škole Petar Duvnjak te nastavio: - Posebno hvala ide treneru Damiru Krznaru i Hrvoju Jozaku jer bez njih bi teško ostvarili ovako dobru suradnju.

Dosadašnja kvalitetna suradnja u budućnosti će biti još bolja jer će se u novoj sezoni našoj kadetskoj momčadi priključiti dva talentirana mladića iz nogometne škole Victory: Nikola Kosić i Stjepan Sliepčević.

- Tu činjenicu gledamo kao potvrdu da unatoč svim poteškoćama i preprekama radimo dobar posao za naše polaznike. Isto tako, ovo nam je odličan poklon za prvi rođendan i poticaj za dalje – zaključio je Nebojša Landup.

Sigurni smo kako su ova dva mladića tek prva dva koji će iz ovog dijela Hrvatske doći u redove najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

 

Kopirano!