Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri odlaze na pripreme u Sloveniju

Nakon popodnevnog treninga u srijedu Modri će krenuti na završni dio priprema u susjednu Sloveniju. Dinamo će tamo biti do idućeg vikenda, 6. srpnja, te će u tom periodu odigrati tri jake pripremne utakmice.

Dinamo će u Sloveniji biti 12 dana tijekom kojih će osim napornih treninga i uigravanja za početak sezone odigrati tri jake pripremne utakmice.

Modre u 12 dana drugog dijela priprema čeka niz treninga i tri prijateljske utakmice. Prva već u četvrtak, 26.6., protiv rumunjskog Petrolula dok će idući protivnik 1. srpnja biti ruski osvajač Kupa FC Rostov. Posljednju provjeru Modri će imati dan prije povratka kući, 5.7., protiv izraelskog prvaka Maccabi Tel Aviva.

Na pripreme u Sloveniji otišli su sljedeći igrači:

Antonijo Ježina, Marko Mikulić, Kristijan Jajalo, Ivo Pinto, Jerko Leko, Luka Capan, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Leonardo Sigali, Josip Pivarić, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jakov Biljan, Goncalo Santos, Ante Ćorić, Franko Andrijašević, Domagoj Antolić, Said Husejinović, Paulo Machado, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Armin Hodžić, Dejan Radonjić i Duje Čop.

Suigračima će se kasnije priključiti Marcelo Brozović koji se danas s reprezentacijom vratio iz Brazila, a u Sloveniju će doći Lee Addy i Jeremy Taravel koji se oporavljaju od ozljede. Naravno, Hilal Soudani sa svojim Alžirom je još uvijek na Svjetskom prvenstvu, a Junior Fernandes je na oporavku.

Kopirano!