Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri opet na Salzburg: Pobjeda produljuje san

Dinamo će u četvrtak, 6. studenog, u 4. kolu Europske lige na Maksimiru još jednom igrati protiv Salzburga. Modri u "uzvratu" protiv austrijskog prvaka traže pobjedu i tri boda s kojima bi ostali u borbi za prolazak skupine, ali za taj rezultat trebat će odigrati utakmicu na visokom nivou te imati uvijek potrebnu dozu sportske sreće.

Modri se mogućom pobjedom mogu skroz približiti Celticu i Salzburgu te tako u posljednja dva kola zakomplicirati borbu za prva dva mjesta u skupini. Naravno, do pobjede i tri boda će znatno lakše uz pravu podršku s tribina.

Dva tjedna nakon utakmice u Austriji Modrima se otvara prilika pokazati kako se radilo tek o lošoj večeri u kojoj je baš sve što je moglo pošlo po zlu. Naravno, igrači Dinama trebaju "izbaciti iz glave" taj susret i protiv Salzburga krenuti "od nule", no možda nije loše da im negdje u podsvijesti bude Salzburg Arena i želja za osvetom; naravno, onom sportskom. O Salzburgu i kvaliteti austrijske momčadi smo već sve napisali uoči prve utakmice, a koliko su impresivni i opasni u napadačkom dijelu su itekako dobro prezentirali i protiv Modrih. Ipak, u zagrebačkoj utakmici vjerojatno neće moći računati na usluge Alana, trostrukog strijelca iz Salzburga što, ako se pokaže točnim, svakako nije loša vijest za navijače Dinama.

Što nije štimalo u igri Dinama u Salzburgu? Danas to više uopće nije bitno, ali ono što svakako je da Modri moraju na Maksimiru biti bolji. Hoće li to biti dovoljno za toliko željenu pobjedu – ostaje vidjeti. Naravno, nešto se u svemu pita i austrijskog prvaka, no Modri si mogu izboriti priliku za pobjedu samo ako će biti na visokom nivou. Nivou kakvom su ove sezone uglavnom i bili te sami sebi pokazali da mogu.

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Salzburg idu u prodaju od ponedjeljka, 3. studenog, a cijene su: 50 kuna sjever, 70 kuna istok i 100 kuna zapad. Više o ulaznicama pročitajte OVDJE.

Dakako, ne treba uopće posebno naglašavati koliko je Modrima u toj utakmici bitna i potrebna pomoć tribina. Utakmica je u 19 sati, bit će ugodnih 20-ak Celzijusa, a ne bi trebalo niti biti padalina, ali čak i da sve to bude "protiv" – isplati se doći. Modri se mogućom pobjedom mogu skroz približiti Celticu i Salzburgu te tako u posljednja dva kola zakomplicirati borbu za prva dva mjesta u skupini.

Zamislimo na trenutak da Dinamo 11. prosinca na Maksimiru dočekuje Celtic, a ulog je "prolazak skupine". Ako želite da zajedno sanjamo o tome dođite u četvrtak na Maksimir i grlom, dlanovima i srcem pomognite Modrima protiv Salzburga; to je prvi korak.

Kopirano!