Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri prema Rumunjskoj: Razmišljamo samo o pobjedi

Modri su jutarnjim letom iz Zagreba krenuli prema Rumunjskoj gdje ih u četvrtak čeka utakmica 5. kola Europske lige protiv Astre. Uoči leta porazgovarali smo s nekoliko naših igrača koji su nam rekli svoja očekivanja od susreta.

- Znamo što nam je cilj i želja, a to je pobjeda. Astra je dobra momčad i neće nas zavarati uvjerljiva pobjeda iz prve utakmice u Zagrebu, no imamo vjeru u svoje mogućnosti i kvalitetu dobiti u Rumunjskoj – složni su bili Modri uoči leta za Rumunjsku.

- Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika; kao i svaka utakmica u europskim natjecanjima. Ipak, znamo što nam je cilj i želja, a to je pobjeda. Naravno, neće biti lako i morat ćemo biti pravi kako bismo ostvarili pobjedu i u Zagreb se vratili s tri boda, no jedino tako se produljuje san o prolasku u iduću fazu natjecanja tako da niti ne razmišljamo o ničemu drugome – rekao je uoči puta mladi stoper Jozo Šimunović koji se diže u formi i igra sve bolje.

Vezni igrač Modrih Domagoj Antolić razmišlja slično: - Dosta smo dugo bez utakmice zbog ove situacije i odgode derbija, ali unatoč tome znamo što želimo u Rumunjskoj: pobjedu. Jedino nas pobjeda, uz dobre vijesti iz Škotske, ostavlja u utrci za prolazak skupine. Astra je dobra momčad i neće nas zavarati uvjerljiva pobjeda iz prve utakmice u Zagrebu, no imamo vjeru u svoje mogućnosti i kvalitetu dobiti u Rumunjskoj, a onda ćemo vidjeti hoće li to biti dosta.

Modri će po dolasku u Bukurešt krenuti prema Giurgiju gdje će navečer odraditi konferenciju za medije i službeni trening.

Kopirano!