Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri prema Španjolskoj: Sjajno raspoloženje uoči druge faze priprema

Modri su u srijedu ujutro odletjeli prema Španjolskoj gdje će odraditi glavni dio priprema za nastavak sezone. Uoči leta popričali smo s trenerom Zoranom Mamićem i kapetanom momčadi Domagojem Antolićem.

Modri će na završnom dijelu priprema u La Mangi biti nešto manje od dva tjedna, a popis igrača koji su otišli na pripreme možete naći OVDJE.

- Čeka nas drugi dio priprema koje će biti drugačije od onih u Rovinju – rekao je trener Modrih pa nastavio: - U Rovinju smo više radili na fizičkoj pripremi dok će u Španjolskoj naglasak biti na taktici i igri. Momčad je odlično radila u Rovinju i očekujem da nastave u istom ritmu i u La Mangi.

Modri će u ovoj fazi priprema igrati prijateljske utakmice: - U nešto manje od dva tjedna igrat ćemo četiri utakmice i cilj je što bolje se pripremiti za nastavak sezone. Naravno, rezultat neće biti u prvom planu već je najvažnije da ne bude novih ozljeda i da se što bolje pripremimo za nastavak sezone – zaključio je trener Modrih.

- Raspoloženje u momčadi je odlično, stvarno super radimo i vjerujem da ćemo nakon Španjolske biti samo još bolji i uigraniji – rekao je kapetan momčadi Antolić pa dodao: - Naporno smo trenirali u Rovinju, a sigurno nas isto čeka i u Španjolskoj gdje imamo trening već danas popodne, no naravno da je sve zanimljivije kada igramo utakmice.

Dinamo će u Španjolskoj ostati nešto manje od dva tjedna, a prvenstvo se nastavlja 7. veljače utakmicom protiv Lokomotive.

Kopirano!